Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podnikatel David je během rodinného videohovoru svědkem únosu své ženy a dcery. Jelikož postup policie je pomalý a nepřináší žádné výsledky, rozhodne se vzít situaci do svých rukou a pomstít se. (Bontonfilm)

Recenze (8)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Lukáš Groš a jeho režisérky, scénáristský debut se moc nevyvedl. Nehodí se mi do akčních filmů, myslí si, že když nahodí tvrďáckej ksicht, že se z něho všichni posadí na prdel a čekají na jeho příští tah. Dávám 20% ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Co zpočátku působilo jako jednoduchý thriller s naprosto tuctovým dějem a stokrát omílanou zápletkou, se pozvolna rozjelo v extrémně stupidní a nesmyslný rádoby thriller, totální filmařské diletantství s mizernými hereckými výkony. Dialogy naprosto šílené, atmosféra mizivá, napětí žádné, akční scény téměř nejsou. Snad jediná věc, co mě zaujala, samozřejmě že negativně, byl vskutku originální filtr, přes který se většina filmu točila. Tak otřesné záběry jsem již dlouho neviděl a vůbec nechápu, jak tohle někdo mohl pustit do oběhu. Škoda slov, naprostá ztráta času. 0/10. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ani scenár, ani réžia, ani prostredie. Goss je fajn herec, na záporáka alebo inú výraznú charakterovku, kde za neho viac hovoria činy a drsný výraz ako emócie, ale nie ako otec rodiny, čo ju po únose hľadá. Aj si to napísal, aj si to zaplatil a ešte si to aj zrežíroval. Skúsil, nevydalo. Stokrát prevarený námet s tak nelogickým konaním postáv, že to som už dlho nevidel. A on ako uplakaný drsňák tiež nič moc. 1 z 5 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Možná malou facku dám, na všechno dost času mám..." Ach jo. Tak hlavně že náš taťka zoufale zdůrazňoval: "Každá minuta, kterou ztratíme při pátrání po mé rodině..." a co pak udělá s čapnutým zlosynem? Donutí ho opít se do němoty. WTF? A ještě jednou WTF?! Než se únosce zase probere je půl dne v prdeli... Pak ho sice týrá, ale jen krotce, žádný osvědčený waterboarding a pod., jen naivní mlácení pěstičkou (a abych mu nekřivdil, i prstík šmik, ale pouze jeden), asi aby z něj info o manželce a dceři nevyrazil předčasně. A se vším si dává hezky na čas... však o nic nejde, ty moje holky někde samy, svázané a bez vody, určitě ještě pár dní vydrží. Ostatně ve scénáři je jasně napsané, že je nakonec zachráním (sorry za spoiler, ale u takovéhle nudné a téměř odpadové krávoviny výčitky svědomí nemám). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama