Reklama

Reklama

Linkin Park: What I've Done

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2007

Recenze (14)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zřejmě uzavření tématu "nalezení sebe samotnýho", které se už projevovalo na Hybridu a Meteora ho dotáhla k dokonalosti. Lze cítit uvolněnost, přátelskou atmosféru a pocit vykoupení. "Přes všechno co jsem udělal, začínám odznovu bez ohledu na to, jaká bolest ještě přijde. Dnes to končí, odpouštím si, co jsem udělal." ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pojem kokotská hudba je značně relativní. Je spousta kokotů, kteří dělají hudbu a nemají možnost se vymanit z kokotismu, a tak zůstávají kokoty i s jejich kokotskou hudbou. Točí kokotsky laciné klipy, hudební kritici je mají za kokoty, ale tito hudebníci sami sebe za kokoty nepovažují. Pak je sorta kokotů, kteří si zvolili hudební kokotismus záměrně za svoji image, dělat ze sebe kokoty je baví, vydělávat za kokotské hudební nahrávky jim činí kokotskou radost a zvětšuje jim to jejich kokotské sebevědomí. Tím jim rostou i jejich kokoty, kterým kokotí mrduchtivé fanynky-kokotky mrdají po koncertech v kokotských karavanech. Video s mrdačkou v kokotské kvalitě pak třeba úmyslně unikne na net, s tím, že toho kokotího hudebníka kokotsky proslaví pich víc, než jeho kokotská hudba. Kokotí fanynka je následně ráda, že se v tom kokotském videu, ve kterém kouří kokoty, poznala a kokotí sláva je na světě. Linkin Park jsou kokoti sami o sobě. Zpěvák Bennington kokotsky řve, jejich hudba má kokotský úspěch a všichni je kokotsky chválí. Jejich hudba nestojí za vyliž kokota, ale ta jejich kokotí image na mě vždycky působila kokotsky. Tenhle song je kokotsky dobrý, ale opatřen kokotským klipem. Dohromady jsou to kokotí hlavy, jež se občas dají kokotsky poslouchat, dokud vám jejich sound kokotsky neutrhne hlavu. Aj kokot, to je ale kokotský komentář! 60% ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistá, co přináší nenávistné komentáře uživatelů. Tento klip má velkou hloubku a je krásně natočen. Když si člověk přeloží text nezbývá mu nic jiného než přikyvovat. Hudba skvělá (hraná v dnešní době, stále na hudební nástroje). Chester je sice nasáklý nepěknou minulostí, ale jeho andělský hlas, hladí na duši, jako křídla bytosti z výšek. ()

Zajímavosti (1)

  • V klipe sa objavuje veľa známych osobností. Zakladateľka rehoľného rádu Kongregácia misionárok lásky a nositeľka Nobelovej ceny za mier Matka Tereza, politik a mladší brat 35. prezidenta USA, Robert Francis „Bobby" Kennedy, indický mysliteľ a politik Mahátmá Gándhí, zakladateľ Budhizmu Gautama Buddha, 16. prezident USA Abraham Lincoln a najhorší diktátori Josif Vissarionovič Stalin, Mao Ce-tung, Fidel Castro, Adolf Hitler, Saddam Hussein a Benito Mussolini. (chesterko)

Reklama

Reklama