Reklama

Reklama

Poslední král

  • Norsko Birkebeinerne (více)
Trailer 2

Píše se rok 1204 a Norsko je rozervané občanskou válkou. Ve víru intrik umírá král a těsně před svou smrtí odhaluje, že má nemanželského syna – Håkona Håkonssona, dědice trůnu. Začíná zuřivý souboj o život malého dítěte. Loajální služebníci trůnu Skjervald (Jakob Oftebro) a Torstein (Kristofer Hivju) se snaží svého budoucího krále udržet naživu ze všech sil. Stojí proti nim neúprosná příroda i dánští nájezdníci, kteří neznají slitování. Obstojí dvojice hrdinů v nerovném souboji a dostane následníka trůnu do bezpečí? (Film Europe)

(více)

Diskuze

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Celkem mě jen mrzí že to bylo jen na 99 minut, film fungoval fakt skvěle, finále bylo velmi nápadité. Zas na druhou stranu, si nejsem úplně jist, jestli by delší stopáž byla ku prospěchu.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Dal bych tomu i pět hvězdiček, ale opět velmi rasistický film, ve filmu nehraje žádný černoch, hispánec, ani asiat. Ve filmu taky není vyzobrazen jediný homosexuální pár(je sice pravda, že o sexuální orientaci se nemluví, takže podle teorie bluntama to mohou být všichni homosexuálové a lesby) a film samozřejmě přetéká i šovinismem, ženské postavy hrajou druhořadou roli a v popředí tak jsou všechny genre stereotypy.  Chudák ochránce evropských hodnot Bluntman, musí být naprosto zdrcen a znechucen. Avšak kdo chce vidět v akci tohoto statného reka, ochránce západu, rytíře morálky, nezoufejte a nahlédněte na jeho boj v diskuzi Star Trek: beyond.

na příspěvěk reagoval Tristan Rafael

Uživatel NiennaTasart smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama