Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti na tahu je pořad s prvky reality TV, ve kterém děti dostávají svůj hlas a říkají, co si skutečně myslí o svých rodičích, o vztahu s nimi a o všem, co ony považují za důležité. Výpovědi dětí s jejich typickou bezprostřední upřímností předkládá moderátor Martin Dejdar někdy více někdy méně překvapeným rodičům a vzniká tak poutavá talk show s celou škálou emocí.
Společně s účastníky pořadu prožijí diváci chvíle radosti a úsměvné momenty, uvidí okamžiky lásky a dojetí – ale také zármutek a někdy i tíživé osudy jednotlivých rodin.
Každý díl obsahuje několik konkrétních dětských příběhů a nabízí tak unikátní příležitost dozvědět se, jak děti zvládají střídavou péči, jak prožívají například tak obecný jev, že na ně mají rodiče málo času, jak do jejich života zasahuje šikana, jak hodnotí život v péči prarodičů, jak je zasáhlo úmrtí člena rodiny. Pořad také otvírá další důležitá témata spojená s rodinným životem a výchovou. jako jsou alternativní způsoby vzdělávání, rozvody a nová partnerství, otázka trestání dětí nebo budování vzájemné důvěry.
Diváci se můžou těšit také na speciální V.I.P. díl, v kterém vystoupí mimo jiné Michaela Jílková, Tomáš Matonoha, Jolana Voldánová, Bořek Šípek, Kateřina Neumanová nebo Leona Machálková.
Pořad Děti na tahu realizovala Česká televize podle původního formátu společnosti Endemol Grading Mom and Dad. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Toto trvalo než konečne niekto pochopil, že práve takýto program treba mať vo verejnoprávnej televízií. Lepšiu tvár na takýto program ako Martin Dejdar by sa ťažko našiel. Keby aj celý vesmír dal tomuto programu odpad, tak ja ho budem zastávať. Tento program je o emóciach a na nejaké hviezdičky naviac treba mať srdce na pravom mieste. Dávam palec hore tomuto projektu... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu smysl tohoto pořadu. Samozřejmě, že děti se dívají na svět neobjektivně. Pro ně je důležité, zda si s nimi rodiče hrají, a naprosto nedůležité, kde se tisknou bankovky, za které jim kupují zmrzliny a hračky. To, co dítě považuje za řvaní, je třeba jen normální snaha dítě uchránit toho, aby si sáhlo na rozpálená kamna. Nelze se pak divit reakcím rodičů, když pak musejí vysvětlovat ten dětský pohled. Chybí tomu psycholog, jenž by dělal nějakého rozhodčího, který by všechny ty výpovědi jedné nebo druhé strany vyvažoval. Takhle je to prostě jen takové "co si o nás děti myslí", bez jakéhokoliv zařazení, mantinelů a korekce, oč vlastně jde. ()

Reklama

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

V popisu mi chybí jedna zcela zásadní informace - kolik jim zaplatili, že probírají své problémy a problémy svých neplnoletých dětí na veřejnosti? :) Docela by mě "zajímalo" pokračování tohoto pořadu - "Následky na tahu" - to když se o tom dozví třeba spolužáci, všechny drbny poblíž, jak celá čtvrt bude řešit jejich problémy... a vyjádření jejich dětí v dospělosti "Matko, proč jsi mě nutila vyprávět před celým národem jak mě ten blbec šikanoval?" Takže kolik stojí důstojnost těch lidí? ()

consuela1 odpad!

všechny recenze uživatele

SALE 99% televizní zábavy. Vyloupená stejně pitomá Zlatíčka. Humor opět čerpající z dětské „bezelstnosti“ a „upřímnosti“, ve stylu Marie Poledňákové. Nejvíc ubohý a ostudný byl díl, kde Martin Dejdar s výrazem Ester Janečkové z plačící dívenky lámal podrobnosti o smrti jejího tatínka. Na adresu matky, která tyto psychodejdarovské hokuspokusy se svým dítětem připustí- za honorář- se nebudu vyjadřovat, protože taková slova nepoužívám. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Děti na fetu. Pro koho vlastně tento reality pořad vznikl. Před kameru se nahnali rodiče a jejich děti, které najednou upřímně hovoří o všem, co se na veřejnosti nemusí ventilovat. Mně je zcela upřímně u prdele, jestli jsou výchovné metody v těch inkriminovaných rodinách nesprávné, anebo jakou náboženskou víru preferují. Akorát mně není jasné, co svojí prezentací před národem sledují. Vždyť koncept tohoto pořadu je úplně příšerný a veskrze nezajímavý. Vyřešil bych to asi takhle: pomateným rodičům - jehovistům, co své malé dceři motají hlavu nesmyslnou vírou, bych na rovinu řekl, že bůh Jehova je čurák, co mrdá díry do hloupých hlav těm, kteří podlehnou tomuto sektářskému smýšlení a bylo by hotovo. Martin Dejdar, jež pořad moderuje, absolvoval další ze svých "uměleckých" přehmatů a radil bych mu, aby z této nesmyslnosti hodně rychle vycouval, i když už to kvůli smluvním závazkům jistě není možné. Tahle nesmyslná doba, a spolu s ní i tvůrci takových reality výmrdů, přináší i nesmyslnost do médií a tlačí na emoce diváků, kteří rádi podlehnou, protože už je to tak nastaveno, aby se ani nestačili bránit. Je na pováženou, že i nedělní podvečer veřejnoprávní kanál dokáže otrávit "show", jež degraduje rodiny a jejich příslušníky na zoufalé loutky, které jsou ochotné, v rámci finanční odměny, přiznat, že šukají se svými domácími mazlíčky a děti posílají na převýchovu do satanské církve. Chápu, že taková show se tvoří snadno, zvláště když režisér Špaček z pozice buzeranta vlastní děti nemá, ale trochu soudnosti by jemu a tvůrčímu štábu neškodilo. Dívat se na to, chce dávku sebezapření, anebo si televizi nepustit, když se vysílá tahle manipulativní mrdka s Dejdarem, který se ztrapnil, jak už dlouho ne, i když si to už ani neuvědomuje, protože je to u něj po všech těch jeho sračkoidních show, u kterých se baví jen on sám, normální. Něčím svoje dluhy lepit musí. Píča černá kudrnatá. 0% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama