Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ronny Miller je nesmělý kluk, který tajně miluje Cindy, nejkrásnější a nejoblíbenější holku v okolí. Jednoho dne se Cindy dostane do svízelné situace a Ronny jí pomůže. Nic ale není zadarmo. Cindy musí předstírat, že s Ronnym chodí, aby mu tak pomohla získat popularitu a obdiv spolužáků. Sláva se od něj zase odvrátí, když se postupně stane nesnesitelně "báječným". Někdejší kamarádi ho považují za troubu a i Ronny sám si uvědomí, že popularitu si za peníze na chvilku koupit může, ale lásku v žádném případě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #46” - Další z řady feel-good teenage komedií z 80’s. Režisér Steve Rash klasickou stereotypizující school komedii pojal trochu jinak, nerd Patrick Dempsey udělá deal s nejhezčí holkou na škole, že bude za peníze předstírat, že ním chodí a on získá fame. Pak se z něho klasicky stane úplný dick a musí prozřít. Jasně, film je predictable, ale je pozitivní a máte z něho good vibes. Já mám pro tenhle typ filmů z té doby slabost. Shlédnuto na Disney+. 4* ()

haj 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská 80's komedie se vším všudy jedoucí podle otřepaný ale fungující šablony o lúzrovi, kterej se nějakým způsobem dopracuje k oblíbenosti, kdy mu to všechno stoupne do hlavy a zanevře na svý kamarády a morální hodnoty, aby nakonec přišlo vystřízlivění, udobření a přitom samozřejmě sbalí dívku svých snů. Typická osmdesátková atmosféra, hudba, naivita a humor každým coulem, tak jak to mám rád. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová romantická komedie, u které chválím zejména sympatické herecké obsazení (Patrick Dempsey a Amanda Peterson /nar. 1971/ v hlavní roli nebo Seth Green coby mladší bratr Chuckie) a výborný písničkový doprovod (titulka "Can't Buy Me Love" od The Beatles, "Living In A Box" od stejnojmenné formace, "Dancin' Whit Myself" od Billy Idola, atd.). Jinak k památným momentům patří tanec "rituál afrického mravenečníka"..)) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Absolútne klasická osemdesiatková sračička. Ale pekná. Len od toho netreba očakávať nič originálne a realite je tiež dosť vzdialená. Keď pre niečo stojí zato ju vidieť, tak pre mladučkú Amandu Peterson v úlohe ústredného dievčaťa od vedľa. Roztomilá herečka, hlavne keď sa hnevá. Dokonca jedna zmála, u ktorých mi nevadí, keď nasilu plačú. Škoda, že sa s ňou dajú zohnať len nejaké dva, tri filmy .. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že v tomto žánri nemôže byť nad tri hviezdičky nič, ale to len potvrdzuje pravidlo o výnimkách. Dobré obsadenie (nie dnešne dokonale krásny Patrick Dempsey:-), super hudba (Beatles!!!), zaujímavý scenár (čuduj sa svete - ono to malo dej!) a ich celkovo príjemné spojenie. Keby boli všetky teenagerské filmy takéto, ten žáner ani zďaleka nemusel byť taký sprofanovaný. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama