Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ronny Miller je nesmělý kluk, který tajně miluje Cindy, nejkrásnější a nejoblíbenější holku v okolí. Jednoho dne se Cindy dostane do svízelné situace a Ronny jí pomůže. Nic ale není zadarmo. Cindy musí předstírat, že s Ronnym chodí, aby mu tak pomohla získat popularitu a obdiv spolužáků. Sláva se od něj zase odvrátí, když se postupně stane nesnesitelně "báječným". Někdejší kamarádi ho považují za troubu a i Ronny sám si uvědomí, že popularitu si za peníze na chvilku koupit může, ale lásku v žádném případě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

5150 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová romantická komedie, u které chválím zejména sympatické herecké obsazení (Patrick Dempsey a Amanda Peterson /nar. 1971/ v hlavní roli nebo Seth Green coby mladší bratr Chuckie) a výborný písničkový doprovod (titulka "Can't Buy Me Love" od The Beatles, "Living In A Box" od stejnojmenné formace, "Dancin' Whit Myself" od Billy Idola, atd.). Jinak k památným momentům patří tanec "rituál afrického mravenečníka"..)) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Absolútne klasická osemdesiatková sračička. Ale pekná. Len od toho netreba očakávať nič originálne a realite je tiež dosť vzdialená. Keď pre niečo stojí zato ju vidieť, tak pre mladučkú Amandu Peterson v úlohe ústredného dievčaťa od vedľa. Roztomilá herečka, hlavne keď sa hnevá. Dokonca jedna zmála, u ktorých mi nevadí, keď nasilu plačú. Škoda, že sa s ňou dajú zohnať len nejaké dva, tri filmy .. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Takový průkopník dnešních moderních puberťáckých komedií ještě úplně nezkažený dnes houfně se opakujícími klišemi... - 2. 6. 2012 - 30% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad tie naivne tínedžerské 80s komedie. Ale tentokrat na mna vôvec nefungovala ta roztomila atmosfera a ani mi to nepripadalo vtipne. Ustredne duo mi tiez nebolo vôbec sympaticke. 4/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická teen komédia z 80. rokov plná tých najväčších klišé. Šprt, ktorý patrí medzi lúzrov školy sa zamiluje do najkrajšieho dievčaťa na škole a vďaka malému triku sa dostane do partie smotánky školy, čím zabudne na svojich predošlých kamarátov, aby nakoniec precitol, že sa správal ako kretén. Koľkokrát sme to už videli... Nechýba ani otravný mladší surodenec. Proste klišé nad klišé. A toho šprta je ťažké Dempseymu veriť. Našťastie rýchlo zhodí bryle a hneď vyzerá normálne. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Naivní a provařené, přesto sympatické. Typický okruh outsider - superpako - normální kluk naštěstí drží Patrick Dempsey, který zvládá nepůsobit vyloženě otravně. Ale upřímně, moje srdce si získal parchantík Seth Green. ()

carly 

všechny recenze uživatele

z tohto filmu som dosť rozpačitá. lebo to malo dobrý nápad. a aj hercov. hlavne Patrick Dempsey tu žiaril. lenže v určitom momente začali tlačiť až moc na pílu a tak sa im podarilo ten dobre vystavaný základ úplne rozbiť. stačilo ubrať trochu plynu a mohlo to byť tak dobré. takto je to len film ničím nevyčnievajúci s priemeru ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Patrick Dempsey jednou nebyl pan božský, nebo jak se mu to říká v chirurzích. Amanda Peterson byla fakt kočka ve své době, ale polularita asi dělá svoje. Škoda, jinak docela fajn komedie s dost děsným koncem, ale to se dalo čekat ()

haj 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská 80's komedie se vším všudy jedoucí podle otřepaný ale fungující šablony o lúzrovi, kterej se nějakým způsobem dopracuje k oblíbenosti, kdy mu to všechno stoupne do hlavy a zanevře na svý kamarády a morální hodnoty, aby nakonec přišlo vystřízlivění, udobření a přitom samozřejmě sbalí dívku svých snů. Typická osmdesátková atmosféra, hudba, naivita a humor každým coulem, tak jak to mám rád. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Teen komedie, která je spíše romantická než pubertálně pitomá a docela s chutí se pouští do klišé rozdělení středoškoláků na atlety a šprty. Je tu pár fajn momentů a hrají tu i Beatles, ale jinak vcelku průměr. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Človek by povedal, že v tomto žánri nemôže byť nad tri hviezdičky nič, ale to len potvrdzuje pravidlo o výnimkách. Dobré obsadenie (nie dnešne dokonale krásny Patrick Dempsey:-), super hudba (Beatles!!!), zaujímavý scenár (čuduj sa svete - ono to malo dej!) a ich celkovo príjemné spojenie. Keby boli všetky teenagerské filmy takéto, ten žáner ani zďaleka nemusel byť taký sprofanovaný. ()

Standito 

všechny recenze uživatele

No jasne. Z úplného loosra školská hviezda, kopa patetických naivných kecov, klišé a k tomu celý dej sa dal predvídať. Keby že to bola fakt vtipná komédia tak je to ok, ale ja som sa moc nenasmial a navyše sa ten film tváril dosť vážne na komédiu, takže 1* je akurát. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie. Místy hrozně legrační postoje k takzvanému "báječnému a populárnímu". Roztomilé, s dobrým napravitelným koncem. ()

Uškudasket 

všechny recenze uživatele

V kostce se jedná o tvrdé americké studentské poměry 80 let s mírnou nadsázkou.Dříve se žádný rodinný amerikánský film bez morálního poučování jednoduše neobešel a v tomto případě tomu není jinak.Závěr dokáže u některých diváků dostat do kolen, ale to je velmi řídký jev. Stereotypní sračička, nic víc. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Tradiční středoškolský romcom mustr se všemi klišé, které máte rádi, pokud tento žánr máte rádi. Zápletka je postavená na reálii, která je asi daleko typičtější v US a sice kastovní systém studentů - nerd zaplatí roztleskávačce za to, aby se s ním měsíc ukazovala na veřejnosti a zvedla mu sociální status, díky kterému se dostane mezi elitu, během čehož zapomene na své kořeny.  Z čehož pak samozřejmě vylezou různá životní ponaučení atd. Herci jsou sympatičtí, odsýpá to a je to celkem sranda. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

80. léta teenagerovským příběhům velmi přála a i tento snímek navíc šmrncnutý romantickou linkou je toho důkazem. Už během počátečních titulků, kdy se rozezvučí známá hudební pecka ´Can't Buy Me Love´ od světoznámé kapely The Beatles je nadmíru jasné, že tohle nuda rozhodně nebude. Rivalita mezi soukmenovci dodávající na síle mužnosti a popularity a podle toho se chovající děvčata bylo tématicky vždy dějově vděčné a platí to do dnešních dnů. A tady jde o jednoho přehlíženého, který se touží dostat mezi tu vrchní vrstvu. Povede se mu to? Děj má spád, je bujarý a nenachází se tu jediná nudná vteřina. Velmi povedený scénář o soukolí života mezi mladými si sebou dokonce nese jistou myšlenku, která je pronesena na konci a která je rozhodně k zamyšlení. Už tady je na vývoji děje a vůbec všech událostí na první pohled vidět použití velmi známé šablony, ale to na kvalitě vůbec neubírá. Naopak. Ve výsledku to má šťávu a vlivem toho by si nejeden přál zase omládnout a prožít to co hrdinové tohoto velmi povedeného příběhu. ()

Reklama

Reklama