Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprchlý vězeň zachrání během záplavy mladou dívku. Když se skrývají v opuštěném domě, vznikne mezi nimi krátký, avšak intenzivní vztah. Jack Clayton (Patrick Dempsey) je v devatenácti letech obviněn ze zločinu, který nespáchal. O deset let později, kdy už zakusil všemožné útrapy vězení, se odhodlá k útěku a nehledí při tom na možné následky... Jako uprchlý vězeň se během záplav musí ukrývat v opuštěném městečku v Texasu, kde potkává krásnou dívku Sarah (Brigitte Bako) a prožije s ní vášnivou noc. Následujícího dne pokračuje v útěku, avšak kromě policie musí unikat také před svou novou láskou. Tento romantický snímek režíroval zkušený televizní režisér, producent a herec Stuart Gillard. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Videl som uz mnoho filmov o nespravodlivo obvinennych ludoch, tento patri spon do slusneho priemeru. Fakt som nic necakal, len dalsiu tupu konzervacku alebo blby akcnak, no dostal som slusny, kvalitne  natoceny film o cloveku, ktory si nenecha srat na hlavu. Tak to ma byt, taketo filmy ja moc rad  : 65 % ()

John80 

všechny recenze uživatele

Utečenec na úteku pred zákonom musí vyčkať počas dažďa v neznámom dome ,stretne ženu s ktorou prežije milostnú aféru 3*  Dráma ()

Johnysinner odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu to označení akční/dobrodružný.Film se od začátku táhne a připomíná kolonu na dálnici,která se hýbe slimáčím krokem. ()

Reklama

Reklama