Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student práv Charlie převáží porsche z Los Angeles do Atlantic City. Všichni ho mylně považují za bohatého, a tak ho přizvou k velké hře v pokeru. Jenže není dobré vyhrávat nad synem mocného gangstera. A tak se amatérský hráč pokeru dostává do sporu a problémů s mafii. (Zetwenka)

Recenze (8)

movie 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek, který u nás běžel pod násvem ÚTĚK je docela ze soudku originálního žánru - teenagerský akční film: s tím se opravdu moc často nesetkávám! V hlavní roli Patrick Dempsey - dnes pomalu se prosazující hvězda (Vřískot 3, Sweet home Alabama). ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Výborné dielo o mladom naivnom mužovi, ktorý sa ocitne na úteku pred všetkými v komunite, keď je neprávom obvinený zo zabitia mafiánskeho syna. 6/10 ()

haj 

všechny recenze uživatele

Velmi svižná non-stop akční jízda. Trochu otravný je pouze to, jak hlavního hrdinu všichni všude hned poznají a záporáci na něj naráží (často i náhodou) na každym jeho kroku, ale právě díky tomu není ve filmu prakticky hluchýho, klidnějšího místa, kdy by se divák mohl začít nudit. Je to na hezký 3,5*, ale rozhodnutí mezi 3 a 4* usnadnilo velmi originální, vlastně jedno z nejoriginálnějších zabití hlavního záporáka v samém závěru:) It's just one of those nights. And it's still early. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Thriller, Dráma ale aj Akcia film pojednáva o nešťastnej nehode smrti syna jedného z  gangsterov a falošne obvineného muža, ktoré chcu dostať ľudia od mocného gangstera 3* ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Česky jsem to nesehnal, i když to prý u nás dávali. Tentokrát to ale bylo úplně v pohodě. Svižné, akční a rychlé. Vůbec jsem se ani nestihl nudit. Kdyby to bylo v češtině, možná bych i hvězdičku přihodil. 3-* ()

larsvontrier 

všechny recenze uživatele

Hodnotím zpětně po letech)) takhle akční scenář už těžko někdo vymyslí..jako Když se rozzlobíme, budeme zlí..) člověk si to pouští znova a pět krát...a stále objevuje něco nového, Dokonce i fandí a doufá, že to tentokrát bude jinak.)) Krásný čtyři hvězdy.... ()

Reklama

Reklama