Reklama

Reklama

Velvet

(seriál)
Španělsko, (2014–2016), 52 h 10 min (Minutáž: 43–78 min)

Hudba:

Lucio Godoy

Hrají:

Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, Aitana Sánchez-Gijón, Manuela Velasco, Marta Hazas, Javier Rey, Cecilia Freire, Adrián Lastra, Miriam Giovanelli (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Na konci padesátých let nabízí madridský obchodní dům Galerías Velvet elegantní, sofistikované a drahé oděvy. Alberto je pohledný dědic majestátního módního impéria, Ana chudá švadlena, která tu už celé roky pracuje. Oba jsou ochotni kvůli své lásce porušit dobová pravidla a postavit se nesouhlasu Albertovy rodiny. Osud však stojí proti nim… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele suzanne1997 k tomuto seriálu (1)

Velvet (2014) 

První řada byla skvělá, o druhé můžu tvrdit něco podobného, ale od té třetí to začalo jít z kopce. Příběh Anny a Alberta byl zajímavý, dynamický a v mnohých momentech šlapal jako hodinky. Jenže, je tady taky jedno jenže, od zhruba poloviny třetí řady, kdy šli s Albertem od sebe šel celý děj do kytek, absolutně žádný nápad, příběh postrádal jiskru a o čtvrté řadě ani nemluvě, oni si jen tak přeskočí několik let a natahují a natahují. Nechci a ani nebudu psát, že je to odpad, i když pravda, kdybych stavěla jenom na poslední řadě, tak by to odpad určitě byl. Díky prvním dvěma řadám je však můj názor lepší, i když ani tyhle části mě nepřesvědčily o tom, že by byl skvělým, to však může být jen můj názor. ()

Reklama

Reklama