Reklama

Reklama

Nejbizarnější zvířecí dvojice na světě

(TV film)
  • Česko Podivní parťáci (více)
Velká Británie, 2013, 2x60 min

Obsahy(1)

Říše zvířat je plná překvapení a také podivných párů. Právě za takovými dvojicemi se vydává bioložka Liz Bonnin. Je schopná projezdit i nejvzdálenější kouty světa, aby zjistila, na základě čeho v sobě tato zvířata nacházejí zalíbení. Kromě psů vychovávajících malé tygříky a leopardů opatrujících mládě paviána uvidíme třeba i lední medvědy, jejichž nejlepším kamarádem je huskie, a přitom nás seriál poučí, jak probíhá proces, díky kterému mateřský pud dokáže zvítězit nad běžnými zákony přírody. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (2)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý dokument u kterého člověk nejednou žasnul. Jenže a padlo to i od odborníků, větsinou šlo o zvířata traumatizovaná, nebo predátory v zajetí s plným žaludkem. A když nemáte hlad a potřebu zabíjet, může být za normálních okolností žrádlo i prima kámoš na hraní. Vždyť za mřízemi je taková nuda... Asi nejlepší bala ta kočka s kachňaty :-). Moc pěkně seskládané záběry z celého světa, rozumně komentované a zvířátka já rád. Takže dávám za pět láskyplných olíznutí. * * * * * ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Celý pořad se nadmíru povedl, ale zdaleka nejlepší je pochopitelně část věnovaná hyenám, jasnozřivě vyzdvihující jejich vysokou inteligenci a zejména něžnou povahu. ()

Reklama

Reklama