Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Min Ha-young nevybíravě tweetuje o vojákovi, který spáchal sebevraždu. To se nelíbí skupince kluků, kteří zjistí její totožnost a vypraví se k jejímu bytu, aby jí dali za vyučenou. Když ovšem vstoupí dovnitř, najdou Ha-young oběšenou. Ji-woongovi (Yo-han Byeon) a Yong-minovi (Joo-seung Lee), kteří studují policejní akademii, se nezdá, že by spáchala sebevraždu, proto se s kamarády pouští do vyšetřování, aby zjistili, co se skutečně stalo. (LangiJ)

(více)

Recenze (3)

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

Ďalší film kategórie 'Dobrý, aj keď celkom nelogický nápad, nedobré spracovanie' (vidím ťa God's not dead). Som zvedavý, ktorých 9 chalanov by sa zišlo spolu aby nadrbalo dievčaťu lebo niekoho urazila. Veľkí hrdinovia, cigánska férovka. Film ako taký nie je ničím výnimočný, ide o šedý priemer ktorý síce nie je dlhý ale pôsobí ako keby mal tri hodiny. Kamera, hudba, všetko priemerné, herecké výkony tiež. Takisto veľký počet postáv, pochybujem že som jediný kto mal problém zapamätať si kto je kto. Jedna zo svetlých častí filmu sú 'výsluchy' cez sociálne siete, pretože presne to je to, čo by terajšie deti asi spravili. Veľký rešpekt týpkovi ktorý má rád FCB. A to je asi všetko čo mám k tomuto filmu povedať. 40%, 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavé východisko, které bohužel není průběhem filmu naplněno. Skupina mladíků se chce pomstít dívce, když zjistili, že ona haní vojáky. Na hrdiny přece nesmí nikdo nadávat. Jenže když k ní přijdou, je dívka oběšená. Byla to ale sebevražda? Výborný úvod, který ale v následujících minutách ztrácí a to poselství o naší společnosti není tak silné. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to nelíbilo, místy to byla až nuda. Rozjezd byl pomalejší, ale říkala jsem si, že se to zlepší, až se pustí do vyšetřování, to se ovšem nestalo. Koukat na partu kluků, jak pobíhá po městě a natáčí, sedí u počítače nebo stojí s mobilama v ruce a chatují, mě fakt nebavilo. V těchhle scénách se snažili navodit hudbou tajemnou atmosféru, nemůžu ale říct, že by to fungovalo. Roztřesená kamera, kdy natáčí jeden z kluků, tomu plusový body taky nepřidala. Konec to sice trochu vytáhnul, ale jinak nic moc. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama