Reklama

Reklama

Londýnský super tunel

(seriál)
  • Česko Londýnské metro (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2014, 7x50 min

Obsahy(1)

Série sleduje tým více jak 10 000 inženýrů a stavebních dělníků při stavbě Crossrail, nové londýnské podzemní dráhy. Náklady jsou zhruba 15 miliard liber a jde o největší inženýrský projekt v Evropě a největší výzvu. Tým kope 42 kilometrů tunelů a inženýři musí tvrdě pracovat, aby zajistili, že chráněné budovy nespadnou, vlaky v existujícím metru stále budou jezdit, nebudou narušeny silnice a město bude stále funkční. (Viasat)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument, který detailně popisu vše okolo stavbě nového tunelu pod městem. Bydlím v Praze a zakládám si na tom, že za posledních 50 let je Praha snad jediné velkoměsto na světě, která mohutně nerostlo jak nádor do šířky, ale rostla do kvality. Londýn je přesný opak, extrémní město. Zdegenerovaní Britové jsou velkorysí a tunel staví pro Afričany, Indy, Pákistánce a Araby, kteří je po jejich smrti ve městě nahradí. Tunel bych využíval hlavně k tomu dostat se o víkendu co nejrychleji pryč z tohoto města. ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajimavá prezentace výstavby metra. Člověk by se až kolikrát divil, co všechno s takovým projektem přichází za problémy ()

Reklama

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • V české distribuci se jakožto odborný poradce podílel spisovatel a fotograf Robert Mara, jenž je předním autorem mnoha knih o MHD vč. pražského metra. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama