Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drew (Scott Eastwood) se přihlásí na hodiny herectví do slavné „Star Academy" v Hollywoodu potom, co se zamiluje do začínající herečky Nikki (Laura Ashley Samuels). Dostane však víc, než vůbec očekával, když narazí na excentrického a roztěkaného kouče herectví Evana (Malcolm McDowell) a jeho herecký tým, který hledá šanci na velký průlom ve městě, kde je vše jen pozlátko. Může Drew přežít šílenství Hvězdné akademie a získat srdce Nikki? (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to agresivně nezábavná hollywoodská komedie, která nenávidí své postavy a opovrhuje diváky. Existuje dnes více nemastnější a neslanější současná "hvězda" než syn Eastwooda Scott Eastwood? Je zcela mimo kontakt s realitou a komediálním vkusem. Je legrační že ve filmu o herectví je nejhloupější a nejdřevěnější herectví jaké jsem za dlouhou dobu viděl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scotta Eastwooda mám rád a docela rád se na jeho filmy koukám, ale nemůžu si pomoct, tahle komedie mi skutečně nepřišla moc vtipná. Vlastně jsem se celkem nudil a většina momentů mi přišla spíše otravná. Nemluvě o tom, že ona ani zápletka není nic geniálního a tak nějak čekáte, že to podobně dopadne. ()

miskapejka 

všechny recenze uživatele

Jediný, co vás na filmu zaujme, je podoba herce hlavní postavy se svým otcem Clintem Eastwoodem. Vtipy jsou tak trapné, že ani nepoznáte, kdy se smát a celková konstrukce příběhu stojí za starou berku. Well done, USA, you ain't improving at all. ()

Reklama

Reklama