Reklama

Reklama

Koncert Věry Špinarové a Petry Janů

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2014, 70 min

Obsahy(1)

Dvě fenomenální české zpěvačky uspořádaly společné turné po republice. Přinášíme Vám záznam závěrečného koncertu z pražské Lucerny, na kterém zazní jejich největší hity. (TV Barrandov)

Recenze (5)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Petra Janů je velmi odvážná, když se vystaví takto přímému srovnání. Janů zpívá dobře, vysílá pozitivní energii, ale co to je proti Věře Špinarové! Zase jsem měla husí kůži. Poprvé, když zpívala Jednoho dne se vrátíš, podruhé, když jsem si vzpomněla na ten zrůdný pomnik, který ji Ostrava snad z pomsty nechala upatlat. Možná byl ten břídil Moješčík také v Lucerně a záviděl Věře Špinarové, s jakou lehkostí ovládá celé publikum. ()

1frida2 

všechny recenze uživatele

Spinarka je uzasna zpevacka, to vsichni vime a v zivych koncertech senzacne navazuje kontakt s publikem. Jeji samostatnykoncert v Ostrave se mi libil vic ()

R.E.M. 

všechny recenze uživatele

Hezký „televizní" koncert Věry Špinarové a Petry Janů. Věra Špinarová umí, pořád jí to zpívá. Petra Janů zpívá nádherně, cítila jsem při poslechu pozitivní energii. A jen dodám, že stejně příjemně, energicky a sympaticky na mě P. Janů působila na koncertech. ()

Reklama

Reklama