Reklama

Reklama

V zajetí kouzel - Série 3

(série)
Drama / Mysteriózní / Fantasy
USA, 2018, 9 h 6 min (Minutáž: 42 min)

Předloha:

Lev Grossman (kniha)

Hudba:

Will Bates

Hrají:

Jade Tailor, Faran Tahir, Madeleine Arthur, Mik Byskov, Haig Sutherland, Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Úspěšný seriál, inspirovaný bestselerovou knižní sérií spisovatele Leva Grossmana, se vrací se svou třetí řadou, v níž Quentin Coldwater (Jason Ralph) a jeho kouzelničtí přátelé náhle čelí světu bez magie. Zbaveni svých zvláštních schopností, Quentin a ostatní mágové zoufale hledají způsob, jak docílit návratu magie. Aby však znovu získali to, co bylo ztraceno, musí se vydat na epickou výpravu, kterou nelze dokončit bez vzájemné pomoci. Naši hrdinové se tak musí více než kdy jindy spoléhat jeden na druhého poté, co se pro získání magie rozhodnou riskovat vše. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série patří mezi ty jedny z nejlepších. Ještě více humoru, drama a dokonce se dočkáme i prvních úmrtí. Jen krátce se zmíním o nejdůležitějších poznatcích, a dodám vlastní dojmy či připomínky (POZOR, SPOILERY!): Naši hrdinové přichází o magii, a aby ji mohli opět získat, je zapotřebí sedmi mocných klíčů. Elliot a Fen sice přišli o své dítě, ale zdá se, že královna víl ho, přesněji ji, má. Jmenuje se Fraya. Dozvídáme se ale, že ač s nimi občas spolupracuje, a nakonec se osvobodí z vlivu královny víl, jejich dcera to přímo není, spíše lidská dívka vychovaná vílami. Jednou se Elliot a Quentin vydají řešit hlavolam, a prožijí tam celý život. Díky Margo ale přežijí. Jak Elliot, tak i Margo jsou zbaveni svých pozic, ale díky vyjednávání se alespoň Margo stane královnou. Neměla oko, ale teď má vílí. Marina opět žije, i Penny, jenž umřel, také žije, ovšem jsou z jiné reality. Alice už není tou, za jakou jsme ji měli. Julia se stane bohyní. Královna víl nakonec umírá. Všichni zapomenou na svoji roli. Magie je zpátky (...). Dokonalá série. Mohla se tu více vyskytovat Fraya, a i, v posledních dílech, Marina. Mohl se protáhnout děj, kdy Elliot a Quentin řešili desítky let hlavolam. Mohli jsme vidět opět Julii bez clony. Mohli jsme všechno. Ale i tak byla série skvělá. Jen tak dál. 95 procent. ()

Reklama

Galerie (268)

Reklama

Reklama