Reklama

Reklama

V zajetí kouzel - Série 4

(série)
Drama / Mysteriózní / Fantasy
USA, 2019, 9 h 13 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Lev Grossman (kniha)

Hrají:

Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy, Jade Tailor, Trevor Einhorn, Keegan Connor Tracy (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Magie je zpět! Oblíbený seriál inspirovaný bestselerovou knižní sérií spisovatele Leva Grossmana se vrací se svou napínavou čtvrtou řadou. Když jsme Quentina Coldwatera a jeho gang viděli naposledy, zrovna dokončili svou epickou výpravu s cílem získat zpět ztracenou magii. Knihovna, Irene McAllistairová a děkan Fogg však uzavřou dohodu, že ji budou sami ovládat. Quentin a jeho přátelé jsou ušetřeni, ale přijdou o všechny vzpomínky. Žijí pod novými identitami a netuší, že nějaká magie vůbec existuje. A co hůř, Eliot je posedlý pradávným monstrem, které jde Quentinovi a ostatním po krku. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Od začátku slabší, než série minulá, ale ten konec tomu dal úplně na pr*el. Takhle vyje*at se všemi zainteresovanými... (Juliina volba, "špatnost" Monster a jejich likvidace, očištění Knihovny, Q... ) ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.série je šokující. SPOILERY: Elliot byl posednut Netvorem a spolu s Quentinem napáchá plno škod. A dá práci ho zabít. Julia se dozvídá, že může být bohyní, ale i tak svůj talent málem promrhá. Margo je královnou Filorie, ale jen chvíli, než ji svrhne Fen. A Quentin dokonce umírá, zrovna v okamžiku, kdy se do něj Alice zamilovala. A když už se Margo s Elliotem, jenž je opět svůj, vrací do Filorie, uběhne tři sta let. Fen je svržena a zemi vládne Temný král (...). Tolik smutných věcí ale přeci jen nahrazuje pár dobrých. Margo se zamilovala do Joshe, je pořád správnou mrchou. Marina se v pár scénách také ukázala, ze světa dvacet tři k nám opět přichází živá. Penny nebyl takový idiot (a že už mne mnohokrát štval). Dokonce se i Julie možná stala bohyní, jelikož má stále magii i po vyhnání Netvorovy sestry ze svého těla. A pár dílů nám obohatil i Christopher Plower, jeho humor je skvělý, i když osobnost ne. Co přinese pátá série? Uvidíme. 90 procent. ()

Galerie (236)

Reklama

Reklama