Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quentin a Julie jsou přijati na Brakebillskou univerzitu, školu magické pedagogiky. (SkyShowtime)

Recenze (4)

martin1m2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF was that shit ... :D Som maniak na čarodejnícke seriály, filmy ... videl som ich nespočetne veľa ... Nielen, že tá mágia čo predvádzajú je nudná a zle natočená ... ale aj ten príbeh je zatiaľ nenormálne nudný a herci sú strašne nesympatickí ... Páčia sa mi iba tie 2 baby zo školy ... Alice & Kady ... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl 1.série. Seznamujeme se se studentem Quentinem, jenž má problémy s psychikou a je zcela pohroužen do světa magie. Když má skládat zkoušky na vysokou, propustí ho z nemocnice pro psychicky narušené a spolu se svojí kamrádkou, holkou jeho kamaráda, jdou do jakési budovy, kde se má nacházet muž, jež by ho přezkoušel. V domě však najdou jen jeho mrtvolu. Poté, co spatřujeme záblesky Quentinova myšlení, a máme podezření, že se dům nápadně podobá tomu z příběhů o bájné zemi, opouští jak on, tak jeho kamarádka dům a vydávají se po své cestě. Znovu se ale sejdou na čarodějnické akademii, kde jsou podrobeni zkoušce. Ona neprojde, ale on po nátlaku dokáže provést zajímavé telekinetické kouzlo. A zatímco on se seznamuje se svými spolužáky a i s jednou podivnou dívkou, ona měla na vše zapomenout a vrátit se do starého života. Tak se ale nestane. Namísto toho propadá depresím, a když se na chvíli vrací Quentin do starého světa, vidíme u ní, že umí z prstů sršet čirou energii. I tak jí ale Quentin neuvěří a pochybuje o jejím potenciálu. On sám se vrací do magického světa, a s ní se seznámí jeden muž, jenž jí může nabídnout i jinou školu, poněkud temnější. Quentin znovu vstoupí do bájné říše, odkud si odnese namení, nápadné črtu z papíru podivné šprtky. Provede s ní a spolu se svými dvěma kamarády kouzlo, ale to akorát přivolá mocného ducha. Ducha,jenž se zajímá právě o Quentina. 70 - 75 procent, celkem slušný začátek. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horší uvedení do série si těžko představit, strašně nesympatické postavy, nezajímavý svět, nepřirozená interní chemie, kolika že se to dočkalo sérií? Pěti? To nepochopím, zbytek musí být něco nevídaného, jinak nevím... Díky tomu nápaditému použití očních bulv na konci pár dílům ještě asi šanci dám, přesto několik věcí se hned od začátku nedá odpustit: hlavní hrdina i jeho kámoška jsou strašně zahraní, elitní šprtka to samé (své "postižení" simuluje připosranou chůzí - proč?), páreček tvrďáků si to hned při seznámení rozdá, efektně u toho levituje, ale, oba dva jsou u toho oblečení, tzn. 4 vrstvy oblečení mezi oběma pohlavními orgány - a mladá rebelka vyvádí, jako by v sobě měla 10 ptáků - prostě strašná pakárna a trapas :-) Nepotřebuji mít v seriálu o mládežnických kouzelnících porno scénky, proč to tam ale vůbec dávat, stačil náznak a vyřešeno. Uff ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama