Reklama

Reklama

Šibenice

  • USA The Gallows (více)
Trailer 2

Dvacet let poté, kdy během středoškolského divadelního představení zemřel při nehodě představitel hlavní role, se studenti téže maloměstské školy rozhodnou v pomýlené snaze uctít výročí dávné tragédie znovu uvést stejnou inscenaci – ale nakonec zjistí, že některé věci je lepší nekřísit. (Freeman Ent.)

Recenze (111)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Už som si zvykol na podobné žánrové snímky a aj to ako sprosto sa tam niekedy tí ľudia chovajú. Takže som si povedal, že nebudem zatracovať niečo len kvôli tomu, že to tu už x-krát bolo. Tentokrát to bol nápad so šibenicou a malo to slušnú atmosféru. U mňa čistý priemer a nič nové pod slnkom, ale určite o nič horší ako ostatné podobné žánrovky. 50 % ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Jako béčková záležitost docela obstojné. Atmosféra se v několika málo chvílích tomuto kousku nedá upřít. Pár lekaček a již hodně očekávaný konec. To je shrnutí tohohle díla. ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, pěkné zpracování. Musím uznat, že jsem se dokonce bála. Filmy nahrávané jako "záznam" nejsou špatné. Film byl trošku předvídatelný, ale nebyl nejhorší :) ()

ProfiDivak 

všechny recenze uživatele

Ospravedlňujem sa ctenej hororovej šľachte, ale u mňa 4*. Film vychádza z ošúchaného hororového repertoára, ktorý som teraz už zaregistroval a trochu ťažkopádne sa snaží vymyslieť niečo nové, aby nebol len ďalším americkým sériovým výrobkom, ktoré sa teraz rozmohli. Pre mňa to nové nakoniec aj bolo, deja vu bolo pár, ale týkali sa skôr detailov. Príbeh je k veci a prezrádza určitú zručnosť inak začínajúcich tvorcov. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Jediné co se k této kokotině hodilo byl stejně blbej českej dabing provedený snad pacienty psycho léčebny. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo hodně slabé. Celý horor spočíval v tom, že na vás párkrát vybafne bubák v kápi a zbytek té hrůzy obstará pár vyděšených studentů pobíhajících za jekotu po setmělém divadle. K navození autencity měly posloužit rotřesené záběry ruční kamery, na což už začínám být v tomro žánru alergický. Jediným kladem tak je krátká stopáž, ta hodina a čtvrt se dá přečkat bez toho, aby si divák taky hodil mašli... ()

Lilith03 odpad!

všechny recenze uživatele

Já ty odpady nemám ráda, ale tohle je jeden z filmů, kde to jinak nejde. Doslova hovadina natočená na ruční kameru, kameraman musela být nějaká osmdesátiletá babička s rozklepanýma rukama a herci, to,.. to prostě nebyli herci, to jsou jen "herci". Neskutečně amatérské po všech stránkách, herecké výkony by byli lepší od kdejakého amatéra, režie se snažila, scénář vlastně taky, ale vznikla z toho břečka. Kameru už jsem hodnotila a hudba naprosto průměrná. Nechápu, že něco takového mohlo vyjít, dejte kameru partě dětí a vznikne hodnotnější dílo, tvůrci prominou, nedalo se na to dívat, nedokoukala jsem. ()

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nedávno sem byl mučen "filmem" Tortured a prožil jsem opravdová muka. Tady jsem přímo vybízen k tomu abych si přímo hodil mašli. Tak jsem zvědavý co bude příště. Asi nic, protože po této zkušenosti si to fakticky hodím. ()

TinaMar 

všechny recenze uživatele

No tak teď už vím proč to z českých kin nakonec stáhli. Nalákal mě trailer, a tak jsem se na film těšila, ale nestál za nic a herci neuměli hrát ani jeden! A nezachránila to ani poslední scéna, dám akorát jednu hvězdu za nápad, škoda ho na takové zpracování. ()

bambas odpad!

všechny recenze uživatele

4 urvany, totalne vymasteny kreteni behaji po divadle a postupne chcipaj. To jejich prervavani od zacatku filmu je kurevsky neprijemny a neda se kvuli tomu na to koukat. O nametu a vykonech nema vubec cenu mluvit. ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Po nie príliš vydarených hororových snímkoch tohto roku (nepočítam Insidious 3) prišiel Gallows so slušným príbehom, ktorý ma dokázal udržať v napätí. Nie príliš časté natáčanie z vlastného pohľadu dopadlo na výbornú a mňa to skutočne aj bavilo, takže konečný výsledok ma dostal do stavu, kedy som odchádzal spokojný z kina. Rozhodne som si tento snímok užil. Aj z mála sa dá vytvoriť niečo veľké, tento snímok je toho dôkazom a hlavní predstavitelia boli sympatickí a neprekážali mi, čo je v hororoch dosť podstatné. Lebo keď vám idú na nervy hlavné postavy, tak je to vážne zle...Som spokojný s konečnou verziou. ()

hrochopier odpad!

všechny recenze uživatele

20 rokov v gulagu pre toho, ktorý to pustil do našich kín. Dal som 30 minút, počítal som aspoň z hodinou aj keď som sa na projekciu išiel chytený a z núdze. :D ()

Mr.Branco odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda...hnus...grc...a k tomu found footage. Kde sa pozeráte na zem, digitálne glitche, škrekot a lacné lakačky. Pre vaše zdravie vyhnite sa tomutu grcu kilometrovým radiusom. Nemá to nič a ak ste už videli nejaký horor a zvlášť found footage horor, budete vedieť čo sa deje 10 minút dopredu. ()

Reklama

Reklama