Reklama

Reklama

Šibenice

  • USA The Gallows (více)
Trailer 1

Dvacet let poté, kdy během středoškolského divadelního představení zemřel při nehodě představitel hlavní role, se studenti téže maloměstské školy rozhodnou v pomýlené snaze uctít výročí dávné tragédie znovu uvést stejnou inscenaci – ale nakonec zjistí, že některé věci je lepší nekřísit. (Freeman Ent.)

Recenze (111)

goauld 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nejlíp to vystihl @Bloody13..... Já bych to nenapsal líp..... To fakt v tom USA "tohle" letí??? :-O No.... asi jsem nějakej jinej.... protože takovouhle píííííčvinu fakt po druhý nemusim. Ty amíci (pokud takovýhle "skvosty" vyhledávají), musejí být opravdu už -mimo-... Banda nějakých né příliš inteligentních náctiletých tééénagerů se "nechá" zavřít do jakéhosi "kulturního střediska", kde jak jinak - nefunguje signál (tedy.... jak u koho a jak kdy se to hodí :-)) , okna a celkově všechny dveře jsou nerozbitný, vždy a za za každé situace MUSÍ "ten za kamerkou" natáčet 'OMG!!! po kolikráte už jsme tohle zažili a kolikrát to budem muset ještě vytrpět, než se ti amíci tohodle dementního způsobu natáčení filmů zbavěj (pro trapnost??)..... kde jsou ty časy kvalitních horrorů, kdy nějaký "FF" neexistoval a divák se bál od začátku až do konce (či ještě hodinu po shlédnutí filmu - než se "odvážil" jít do setmělé chodby svého bytu na toaletu....Bohužel....vypadá to, že už takové časy zřejmě nezažijeme, neb dnes se točej samý "horrorshity" :-( ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Slabé. Príbeh a pointa jak vystrihnuté z dvesto osemdesiatej deviatej časti Supernatural. A to som sa na to po zhliadnutí traileru pár mesiacov dozadu v kine celkom tešil.. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. Teenagerská FT lekačka, která má super zápletku, ale provedení už tak ne. Neviditelné zlo je moje oblíbené, ale i když to bylo skoro jenom pobíhání po škole a mlácení do dveří, vidět to večer, tak neusnu. ()

Final odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho tu nebyl originální film, který by dokázal tak zábavně pojmout naprosto nudnou a všední věc, kterou je například šibenice. A dlouho asi ani nebude, neboť ff horror, věnovaný šibenici, je přesně tak příšerný a nudný, jak může vyznít už ze samotného názvu. Mám lepší nápad. Natočit horror elektrickém křesle, nacházející se v opuštěném mexickém vězení, kde byl před lety popraven nevinný člověk. Ten se ale rozhodl, že i po smrti nastolí rovnováhu sil a zlo potrestá a tak se začne mstít. Následují vsuvky, spoře oděné děvy, záběry na elektrické křeslo z různých úhlů, křik. No a film skončí tak, že poslední vinný bude připoután ke křeslu a duch ho spustí. Pak bych dal něco jako Percyho pokus ze Zelené míle, záběr na doutnající tělo a střih - závěrečné titulky. Scénář, který napíšete za pět minut, když nemáte co dělat... ()

xray0045 

všechny recenze uživatele

Nesnasim horory kde 90 minut hystericky rve silena zenska a v tomhle filmu se nic jineho nedeje, naprosto zbytecny film bez spetky inovace, dokoukano napodruhe, 90 zivota minut v prdeli. ()

Ornament 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se... I když jsem věděl, že se jedná o další plagiát hororového snímku Záhada Blair Witch. A podobně jako u kultovního hororu je nevyjasněný konec. Alespoň dle mého soudu. I když se špetkou důvěry k duchům je konec věrohodný... ) Film vás vtáhne. Kamera trochu obtěžuje a myslím, že pokud by snímek byl natáčen klasicky z více kamer, mohl být brutálnější a strašidelnější... Určitě jsou horší horory. Tento chtěl v divákovi vyvolat děs psychickým terorem. Povedlo se částečně. V mém sledování hrál také mínus dabing, protože originální znění by bylo určitě poutavější. Těžko se po celý film vnímá štkaní, pláč a vzdechy jen jako. I sebelepší herci nemohou zahrát hraniční scény od stolu s mikrofonem. Za víceméně nejasný závěr, za opakovaný důvtip, jež není důvtipným, si tento horor víc než tři hvězdičky nezaslouží... ()

Reklama

Reklama