Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co se na silvestra zúčastní Eliseiny svatby, se její tři kamarádky - kariéristická lovkyně talentů Trista, úspěšná sloupkařka společenské rubriky Viviane a neúspěšná herečka Amaya - rozhodnou mezi sebou uzavřít dohodu, že se během roku provdají. Vezmou si buď novou lásku, kterou teprve potkají, nebo naopak muže, jehož mají už dlouho v záloze. Každá z přítelkyň ale čelí řadě vlastních problémů: Trista ještě nepřekonala rozchod s bývalým partnerem Damonem, který měl fobii ze závazků, Viviane je tajně zamilovaná do Seana, otce svého syna, a Amaya se zoufale snaží rozvrátit nešťastné manželství svého přítele Keitha, aby spolu mohli žít šťastně až navěky. Každá z žen vstupuje do nového roku s velkými nadějemi a sny o tom, co se během následujících dvanácti měsíců stane... Skončí ale před oltářem opravdu všechny? (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár tohto príbehu (ktorý je mimochodom kombináciou starých známych vecí a klišé) mal v sebe potenciál, ale výsledok (čiže film) nie je v poriadku. Réžia nie je príliš dobrá a ani herecké výkony nie sú veľmi kolísavé. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková klasická nablblá romantická komedie, kde je vám od začátku jasné, kdo s kým skončí, ale ty ženské si to musí hodně pokurvit, aby se to pak zázrakem mohlo opravit. Je to neuvěřitelné, je to rádoby líbivé a hlavně to není ani moc pěkné a vlastně ani moc sexy. Tohle je film, který moc za pozornost nestojí. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

"Čierna" komédia s málom vtipu a neznámymi hercami určená snáď len obmedzenému publiku, ktoré po zhasnutí svetiel v kine nie je takmer vidieť. ()

omega_SK odpad!

všechny recenze uživatele

Typicka ukazka negroidne drbnuteho filmu. Niesom rasista, ale tieto radoby filmy (nedajboze komedie) kde je rozlozenie "akoze hercov" v pomere 50 negrov na jednu belobu, to je fakt "vrchol" filmoveho umenia. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama