Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gretel je posedlá zlou silou a organizuje sabat čarodějnic. Její bratr jí chce plány překazit a osvobodit ji tak ze zakletí. (LIVINGDEAD)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že příběh má trochu posun a dochází zde k zajímavému zvratu, který je pro jistotu prozrazen rovnou názvem, je tohle celkem klasické béčko, které má špatné efekty, což mě na tom mrzí nejvíce. Nápady jsou dobré, ale provedení je prostě takové, jak se od studia Asylum dá očekávat. Nic velkého, špatné béčko, které celkem rychle uteče, a nad jeho naivitou se sem tam pozastavíte. Špatné béčko, ale do toho s tím jdete. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Čarodejnice prichádzajú do mestečka a rozprávkový Janíček si nevie rady. Ešte k tomu zlákajú čarodejnice na svoju stranu aj jeho sestričku Marienku. No tak ich musí stále hladať a postupne zabíjať. Páčili sa mi čarodejnice uprostred Amerického malomesta v modernej dobe ale inak to neprináša takmer nič zaujímavé. + herečka z Wrong Turn 6 ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie 2 roky starého, obstojného spracovania „Hansel & Gretel“ témy od shit-spoločnosti The Asylum. Hansel tu zachraňuje svoju drahú Gretel, ktorá sa zaplietla s čarodejníckym spolkom a ostala očarovaná. Pokiaľ to beriem bez nereálnych očakávaní a v medziach nejakého teenagerského TV fantasy-hororu, tak sa to pozerať dá. ()

Reklama

Reklama