Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vánoční večírek firmy sídlící ve čtyřicátém patře mrakodrapu je v plném proudu. Několik manažerů a sekretářek se rozhodne, že si udělají soukromou oslavu v kancelářích vyššího managementu, kde je překvapí přítomnost viceprezidenta. Všichni mají ovšem něco za lubem. Sekretářka Darlene viceprezidenta nepokrytě svádí a jeden z manažerů by se rád dostal ke svým pracovním posudkům. Mezitím neschopný údržbář nešťastnou náhodou založí požár ve dvanáctém patře. Hasiči marně bojují s živlem a nikdo neví, že nahoře jsou lidé, kteří si postupně začínají uvědomovat, že něco není v pořádku. V nebezpečné situaci se začínají povahy jednotlivých osob rychle vybarvovat. (ariva)

(více)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ok kvalit Skleněného pekla to nedosahuje, ale jako jednorázovka se to vidět dá i když je to jenom vesměs průměrná televizní inscenace postrádající nějaké větší napětí, ale fanoušky žánru neurazí. Jenom škoda, že tvůrci neměli odvahu utratit všechny ty ploché a víceméně do jedné nesympatické postavy.55% ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Úsměvné katastrofické béčko. Od názvu jsem očekával spíše manéž nějakého maniaka s motorovou pilou (tím spíš, že to běželo večer na Primě cool), ale ono nakonec šlo jen o požár. Teror na 40. podlaží mě zkrátka nějak nepálí. ()

Reklama

Vědma 

všechny recenze uživatele

Trochu hůř než průměrný katastrofák, který má ke Skleněnému peklu dost daleko, ale dívat se na něj dalo. Akce byla trochu monotónní a postavy dost nesympatické. S hasiči ani jejich velitelem jsme se nijak neseznámili, prostě jenom hasili a křičeli "Zpátky, zpátky!" a přitom šli dopředu. Majitele budovy jsme nepoznali, byl na to jak to s ní vypadalo dost v letargii. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je to taková televizní verze vynikajícího velkofilmu "Skleněné peklo". Nějaký pitomec jiskrou zapálí v mrakodrapu sklad nějakého bordelu a jak to tak bývá, okamžitě je z toho obrovský požár. A tak má divák opět tu možnost sledovat akci hasičů, o kterých se však nic nedovíme, a problémy soukromé i pracovní různých lidí, kteří zrovna pobývají v onom nešťastném mrakodrapu. A na televizní film to není natočeno špatně. Akce je zručná až to vypadá, jakoby by se na tom vůbec nešetřilo. Bezduché tlachání civilistů nepřekvapí. Film však zase ani moc neunavuje. I přes slabý scénář lze tento snímek doporučit. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama