Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Shinichirou hledá práci, aby mohl splácet svůj nájem, a tak mu jeho učitelka navrhne, aby pracoval pro její neteř Sakuyi a staral se o její domácnost. Sakuyi ale není jen obyčejná studentka střední školy, je také 37. hlavou rodiny Shimazu, která se zabývá lovem přízraků a jejich navracením do světa mrtvých. Schinichirou omylem pomůže jednomu z přízraků, který chtěla Sakuya polapit, a ten se přemění na dívku s kočičími oušky Tamu, která z vděčnosti prohlásí Schinichiroua za svého pána. Navíc se ukáže, že sám Schinichirou je unikátní tím, že má v sobě obrovské množství spirituální energie, která nejen že přitahuje přízraky, ale zároveň slouží i jako zdroj síly pro jejich lovce. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Další ecchi a já už opravdu nevím, co mám psát, abych se neopakoval, protože mi skoro všechny počiny tohoto žánru v této sezóně připadají prostě stejné. Navíc se v nich často opakují ta samá klišé a tak například scénu s mytím zad ve sprše jsem už viděl letos minimálně třikrát a pokaždé s podobným pro mě naprosto neuspokojivým výsledkem. Ale dobře, máme tady zatím dle mého průměrný příběh, "komedii" kde jsem se zatím ani jednou nezasmál, pár vcelku zajímavých charakterů (tsundere Sakuya a ta praštěná kočka Tamako), nevýrazného a pro mě naprosto patetického hrdinu, dále pak zase šíleně nepovedenou cenzuru, co dělá z erotických scén naprostou frašku, průměrnou animaci a snesitelnou hudbu. Takže já to mám asi takto - půl* za příběh, půl * za Sakuyu a půl* za Tamako... 3/10 ()

HDeer odpad!

všechny recenze uživatele

Isuca patrí žánrovo medzi štandardné fanservisové báchorky, kde ide príbeh stranou na úkor rozmanitých stránok fetišu. Ako hlavná slabina sa napokon prekvapivo nejaví neoriginalita, ale práve nezmyselnosť, ktorá sabotuje účinnosť príbehu. To sa rovnako darí aj členom hlavného dua, nepochopiteľnému trubirohovi Schinichirovi, pri ktorom sa zdá, akoby ani nemal vlastný rozum a neznesiteľnej lolite s lukom, mnohokrát degradujúcom divákov intelekt. Žiaľ, ani neskoršie sa objavujúce postavy konceptu nenapomáhajú. Kredibilita dialógov viazne na nesúrodom, lepšie povedané neprirodzenom mixe charakterov, vznikajúcom za pochodu a čo je horšie, absolútne bezdôvodne. Nepomôžu už ani prejavy nahoty, či miestami presýtená miera brutality. Mám pocit, že niektoré predlohy by mali ostať nezadaptované. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Teď si tak zpětně říkám, že jsem překvapený, že jsem to dokázal sledovat až do konce. Možná jsem měl pocit naděje, že v závěru by z toho mohlo něco vylézt, ale ono nic. Když to tak vezmu, tak tohle anime je čistě o ecchi, které je samozřejmě v TV verzi ještě značně ocenzurováno a sem tam se člověk dočká nějaké té vtipné situace. Tohle všechno bych si ale mohl odpustit. Příběh je opravdu příšerný, kdy mi snad připadalo, že hlavní postavy jsou naprosto slabý, dokud nedostaly power up od nabíječe. Skoro nikoho nedokázaly zabít nebo porazit samy. Nemusím mluvit ani o nepřirozenosti tý babči nebo naprosto otravné postavě Isucy. Nemusím ani zmiňovat romanci s další uřvanou petanko lolitkou (už mi tenhle námět celkem leze krkem). Animace je slušná a hudba není dobrá, ale ne úplně příšerná. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Animace je pěkná, nejspíš jen proto, že je toho anime je hodně nové. Co se obsahu týče, je to klišé nad klišé. Vše co se zde odehrává jsme viděli už někde jinde. Dost výrazná cenzura, nevýrazné charaktery a naprosto nudný děj dělají z tohoto anime seriál, na který si už na druhý den ani nevzpomeneme. Nicméně krom nudy v anime nejsou chyby, takže slabší 2*. ()

Reklama

Reklama