Reklama

Reklama

Epizody(22)

Recenze (4)

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá sezóna predstavuje hrdinu, ktorý ťahá celé anime a to je Koro Sensei, príšera či mimozemšťan, ktorá ma neuveriteľnú silu, že dokáže sa pohrať s mesiacom. Nehovoriac o tom, že hranie sa s mesiacom jeho poškodenie či zničenie má dôsledky aj na planétu zem čo tu zohľadnené nebolo!!! Ale čo už to by som asi chcel moc. Takže vlastne jediná postava, ktorá obstojí, že je naozaj kvalitná je Koro. Postupne sa pridávajú ostatné, ktoré sa učia, zlepšujú a vyvíjajú a Koro zostáva no Korom stále je príliš overpowered!!! Anime má striedavo viac zábavné diely a občas nejaké no také čo zapadajú do priemeru, ale drží si nejakú aspoň akú takú kvalitu, aby na CSFD na 100 percent dostalo štyri hviezdičky. Ostatné postavy okrem Kora menej zaujímavé, ale nie až tak generické čiže v poriadku a hlavne vedľajších postáv je niekedy naozaj dosť. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Great Teacher Koro je tady proto, aby pomohl třídě studentů, nad kterými většina ostatních zlomila hůl, s jejich problémy. Jeho metody jsou stejně neortodoxní jako jeho zevnějšek a rozmanité stejně jako jeho superschopnosti a problémy jednotlivých studentů. Navíc mají žáci zajímavou motivaci v podobě velké odměny, pokud se jim podaří jejich učitele zabít... Vzhledem k faktu, že jsem se do tohoto díla pustil již předpřipraven tím, že jsem zhlédl OVA z roku 2013 měl jsem o anime jistou představu. Ale musím říct, že jsem byl velmi mile překvapen, protože kromě atributů, které jsem očekával, jako byly relativně zajímavé charaktery, průměrná, ale snesitelná animace i hudba, docela zajímavá a originální ( i když jak v čem...) zápletka, přibyli další a tak mohu říct, že to je vtipné a občas i trochu poučné a tím, že mě Koro-sensei postupně dokázal přesvědčit, že je vážně dobrý učitel si ode mě vysloužil o dvě * víc než prvně viděné OVA. Celkově tedy spokojenost a těším se na druhou řadu, protože spousta otázek zůstala nezodpovězená. 8/10 ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu jiná školní komedie, tak trochu jiný shounen. Na můj vkus má až moc postav, kde jich pak hodně splývá dohromady, i když v každé epizodě dostává prostor někdo jiný, ale aspoň humor mi celkem sedl a výjimečně mi nevadí ani hlavní hrdina (až na ty modré vlasy). Taky animace a soundtrack jsou pěkné a atmosféra po většinu času odlehčená, jen tančící openingy působí jako pěst na oko. Druhá polovina seriálu je rozhodně lepší než ta první a je se tak určitě pustím i do další řady. 7/10 ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

I když se to z popisu o chobotnici, co se snaží zničit svět zdát nemusí, Ansatsu Kyoushitsu je pořád docela obyčejná a na mě i moc zdlouhavá anime komedie, která kromě hlavní záhady kolem našeho učitele nemá moc věcí, co nabídnout. Pokud na to ovšem nechcete koukat jako na relativně běžnou školní komedii, kde si ze třídy budete pamatovat akorát tak pár jedinců se zářivější barvou vlasů a zbytek je jenom do počtu. A přitom vzhledem k délce, by se dalo postavám věnovat podstatně víc času, než jim dát jen jednoduchý stereotyp a nebo hůř - ani ten stereotyp. Osobně mě to ničím kromě Korosenseie nezaujalo, takže nemám moc důvodů pokračovat ve sledování. 6/10 ()

Reklama

Reklama