Reklama

Reklama

Kuroko no basket - Season 3

(série)
Trailer
Animovaný / Drama / Komedie / Sportovní
Japonsko, 2015, 10 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Režie:

Šunsuke Tada

Předloha:

Tadatoši Fudžimaki (komiks)

Kamera:

Eidži Arai

Hudba:

Jošihiro Ike

Hrají:

Júki Ono, Kenšó Ono, Čiwa Saitó, Džun'iči Suwabe, Hirofumi Nodžima, Fumiko Orikasa, Ken'iči Suzumura, Kazuja Nakai, Šin'ičiró Miki, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(25)

Obsahy(1)

Kdo by to byl čekal, že se hoši z basketbalového klubu Seirin nakonec skutečně probojují přes Yosen, v jehož čele stojí jeden z bývalých členů „Zázračné generace", až do semifinále. Vypadá to, že se jejich tvrdý trénink a nepolevující touha po vítězství skutečně vyplácejí. Jenže s každým přiblížením se k vytouženému vrcholu stoupá i úroveň protivníků. Dokáže Seirin úspěšně projít skrze semifinále a dostane nakonec příležitost zabojovat si i o vytoužený pohár? (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě musím komentovat po 3 episodách :-) || 1. série - basket, hra, super, příběh, parádní postavy || 2. série - prakticky jen basket, ten se však vcelu vytrail, nahradily ho jen "techniky" s různými názvy a kdo neměl "techniku", nezahrál si || 3. série - technicky jen technik, tech te techna techne techniky, technikiki te tech "techniky". Prozatím to o ničem jiném není! :-D Hrozně mě to mrzí a doufám, že se to ještě obrátí. Zatím je to dost směšné. Na to, jak jsem 1. sérku miloval, tady se jen směji a přemýšlím, jaký 50-tý název dají tomu, že člověk vyskočí, natáhne ruku a hodí baskeťák do koše :-D P.S. Sorry, ale pokud 5 let trénuji to, že umím z 15 metrů dát 100% koš, pak mi někdo řekl, že mi tu techniku ukradl, vylepšil a proto to už v životě nemohu svést, mi přijde absurdní :-D Ale stále! stále ještě chovám naděje a vřele doufám, že tento komentář totálně přepíšu :-) [Edit 15.4.2015] Ale jo. Zlepšili to. Začala tam Kurokova a Kiseho minulost, víme i něco o Akashim a dalšími... Ze záplavy absurdních technik tu máme opět normální, vysoce zábavný basketbal :-) ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada anime Kuroko no Basket je stejně skvělá jako předchozí dvě. Stále hrajeme Winter Cup a jsme zvědaví, jak to s hochy dopadne. Všechno víceméně stejné plusy i mínusy, máme tu trochu míň zápasů, které jsou ale roztaženy do víc dílů. Mě osobně nejvíc dostával předposlední zápas, protože to byly fakt nervy :D čímž nechci říct, že ten poslední byl špatný, vůbec ne. Zase je tu málo Tetsuya 2, z čehož jsem smutná. Openingy a endingy fajnové, jako všechny ostatní. Co ještě říct, co už jsem neřekla u první a druhé série? Nic mě nenapadá, prostě všechny tři jsou skvělé. Ale pokud jste viděli předchozí, je jasné, že si nenecháte ujít finále a pokud jste je neviděli, je blbost začínat u třetí, takže asi tak. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opĕtovnĕ bez rozmýšlení můžu dát plný počet bodů. Protože jsem předtím četla předlohu (mangu), vĕdĕla jsem, co přijde, ale i tak jsem si to užívala, jako nikdy jindy. Konečnĕ se na scénu pořádnĕ dostal Akashi Seijuro, díky kterému jsem už tak moc nevnímala hru, ale spíše jeho dokonalý vzhled. No jo – rusé vlasy jako krev a jeho neodolatelný hlas Kamiyy Hiroshiho mě získal ihned. Tohohle seiyuu prostĕ miluji. Roli kapitána Rakuzanu se zhostil naprosto překrásnĕ! A vzpomínky na školu Teiko – ach, to překrásné období, kdy se poznali a zároveň se rozkmotřili. Museli čekat dlouho, aby se mohli znovu všichni zase setkat. Nĕco na závĕr? Miluji basketball! ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že jsem hrál na střední škole basketbal a opravdu mě to tehdy bavilo, tak jsem byl schopný si Kuroka užívat i třetí sezónu. Jistě zase se nám objevují noví hráči s nadlidským talentem, o kterém nejspíš sní i pánové z NBA a jejich souboje a triky jsou opět hlavním tahounem celého děje, ale atmosféru to má, charaktery a jejich interakce jsou stále zajímavé a při sledování se mi pravidelně vracel pocit, že basketbal je vlastně skvělá hra, takže u mě jednoznačně skvělý zážitek a Kuroko je spolu s Haikyu!! (protože jsem na střední hrál i volejbal) mým nejoblíbenějším sportovním anime. ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí série se mi líbily víc, tady turnaj graduje a používají se čím dál nesmyslnější techniky. Ne že by to ve sportovním anime bylo nějak vyjímečné, nebo že by to bylo vyloženě špatně, ale tady navíc nedochází ani k nějakým překvapením, děj se u všech zápasů drží jedné šablony. Pořád se na to ale dá velice dobře dívat. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama