Reklama

Reklama

Tales Of Zestiria: Dóši no joake

  • Japonsko Tales Of Zestiria: Doushi no Yoake (více)

Obsahy(1)

Jako každý svět, je i ten, ve kterém žijí chlapci Sorey a Mikleo, opředen řadou legend. Jedna z nich hovoří o „Pastýři" – zachránci, který přinesl mír mezi svět serafínů a svět lidí. A protože je Sorey velmi zvídavý a většinu svého života strávil tím, že prozkoumával starobylé knihy a památky, aby se jejich prostřednictvím dozvěděl mnohem víc o onom legendárním spasiteli, vypraví se jednoho dne společně s Mikleem do starobylých ruin. Souhrou náhod se ale stane, že se dostanou mnohem hlouběji, než měli v plánu. A právě v oněch hlubinách narazí na neznámou lidskou dívku, jejíž příchod, aniž by to kdo zpočátku tušil, dá do pohybu věci, které mohou jednoho dne změnit svět. (EMIA)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Jednodílné OVA sloužící jako úvod k připravované RPG hře studia Bandai Namco pro PS3. Příběh nás seznamuje s hlavním hrdinou Soreyem, jeho kamarádem Mikleem a rytířkou Alishou, představuje nám fantasy svět a některé jeho obyvatele, přibližuje místní legendy a lehce naznačuje i příběh připravované hry. Zkrátka takové intro... K tomuto počinu jsem se dostal víceméně náhodou, kdy mě zaujal název a původně jsem myslel, že to je trailer na nějaké připravované anime. Prakticky od úvodních titulků, kdy jsem viděl, že za tímto OVA stojí společnost Ufotable (momentálně známá sérií Fate/Stay Night UBW) mi bylo jasné, že tohle bude stát za shlédnutí a nemýlil jsem se. Animace byla velmi povedená, hudba skvěle ladila s dějem a charaktery z toho mála co nám bylo ukázáno také působili zajímavě. Rozhodně dobrá reklama na připravovanou hru. 6/10 ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Síce len prequel, ale konečne po dlhom čase nejaké čisté fantasy, ako má byť! Žiadny fanservice či krv. Kvalitná hudba, vizuál krásny (2014, s tým sa počíta), ale príliš sterilné prostredie a väčší kontrast farieb by nezaškodil. Hrdinka Alisha (s rozpustenými vlasmi) krásna. Od seriálu mám nemalé očakávania, 4*+, NESKLAMTE ma, jediná debilná fanservice scéna a končíte. ()

Reklama

Palisander 

všechny recenze uživatele

beriem to ako úvodný film k seriálu, ktorý zdá sa predsa len bude. Zoznámenie s postavami a úvod do deja v poriadku, aj keď hlavný hrdina sa usmieva neskutočne neprirodzene. Skoro ako keby ho obsadili po známosti ;-). Zvyšné dve postavy ústrednej trojice to našťastie celkom slušne žehlia, takže som zvedavý ako to bude pokračovať. Počkáme :-). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama