Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudní proces je u konce. Nick je zproštěn obvinění ze znásilnění své expřítelkyně a začne se dvořit Lee, své advokátce.  S lahví vína a skleničkami v ruce se z nenadání objeví u jejích dveří. Přesto že je Nick velmi atraktivní muž, ona váhá. Aby se dostala pryč od reportérů a starostí, odjíždí na několik dní do staré chaty u jezera, kam často jezdila jako malá. Chce být sama, a je velmi překvapena, když se u ní uprostřed noci objeví Nick. Nickova ex-přítelkyně Yvonne trvá na tom, že mluvila pravdu a Lea jí zničila život. Zároveň ale Leu varuje, aby neudělala stejnou chybu jako ona. Nick a Lea se sbližují, přesto se Lea snaží najít důkazy ať už pro, nebo proti Nickovi. Tímto pátráním se však sama dostává do smrtelného nebezpečí... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebezpečné ako detské leporelo a napínavé jak 300 krát pretiahnutá gumka v gatiach. Typická nemecká produkcia s celkom zaujímavým záverom. Škoda len, že tu užívateľ Tryskomyš spojleruje, čaro aspoň toho malého prekvapenia sa stráca. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Byla jsem napjata.. to fakt.. i pres nektere kraviny a nelogicnosti...ale chytlo me to, chtela jsem dat 4 hvezdy...ale ten konec me dorazil... hlavne honem utečem... a neseberem tu bouchacku, co tam lezi... to me vzdycky vytoci doruda! ()

Reklama

Reklama