Reklama

Reklama

Jaguar: Rendezvous

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Velká Británie, 2014, 2 min

Obsahy(1)

Populární reklama jejímž prostřednictvím výrobce luxusních vozů Jaguar prezentoval svůj model F-Type Coupe během Super Bowlu. Co se týče tvůrčího týmu, nenechala společnost nic náhodě a pro výrobu Bondovsky laděného videa angažovala držitele Ceny Akademie za režii Toma Hoopera a zástupce tří generací elitních britských herců. (J.Connor)

(více)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Je krásné být zlým, neboť všichni hollywoodští padouši jsou britové, co jezdí v Jaguarech. Tak to alespoň tvrdí tato reklama, takže potenciálním zákazníkem pro koupi nového vozu uvedené značky patrně nebudu. To nevadí, protože bych si ho na zdejších panelkách stejně rychle rozbil. Takže zatím za tři hvězdy a pokud se jednou stanu hollywoodským padouchem, tak něco přihodím. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrná, dynamická kamerová jízda na Jaguár. Prostě reklama se vším všudy, akorát s hollywoodskými herci. Více slov si ty dvě minuty nezaslouží. 60% ()

Berty00 

všechny recenze uživatele

Pekná reklama s tromi Britskými hviezdami o nádhernom aute....Keď si na reklamu nahrniete viac financií ako slovenský režiséri na ich filmové megahity,nemôže to byť zlá reklama...To auto by som si určite kúpil...Vidím tu len jediný problém a to je to,že to je reklama...Veď to je snaď filmová databáza... ()

Barghest 

všechny recenze uživatele

Takhle se točí dobré reklamy! Fantastické. Klidně bych zvládla celovečerák s touhle trojkou v roli grázlů, natočený se stejným šarmem a klidně i stejnou károu. ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

No, čo k tomu dodať...it´s good to be bad!! I keď váham, či tu niečo také patrí, kvôli šmrncovnému Hiddlestonovi a frajerským Kingsleym so Strongom sa to oplatí aspoň raz pozrieť :) A nezabudnite si porovnať slovakisch reklamy s týmto takmer umeleckým dielom. ()

mad.dog 

všechny recenze uživatele

Kdyby každá reklama byla dělaná s takovou péčí a profesionalitou, tak bych si na množství reklam v TV opravdu nestěžoval. Má prostě všechno: dynamiku, anglickou noblesu, výkvět anglických charismatických herců, hudbu a Jaguary. Super! ()

Reklama

Reklama