Reklama

Reklama

Mapp and Lucia

(seriál)
Ukázka z filmu 2

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (3)

Poirotek 

všechny recenze uživatele

Tieto dve dámy si nič navzájom nedarujú a ten neprirodzený smiech... pôsobil nákazlivo aj na mňa. Skvelá jednohubka, mrzí ma len, že to nemá viac častí. Au Reservoir! ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

V tradiční upoutávce na tvorbu BBC, kterou si nachystala na konec roku (Doktor, Miranda, etc.), mě hned zaujala a natěšila tvář páně Pembertona. Proto jsem si dohledal, že si Steven zahraje v nové adaptaci Bensonových románů Mapp and Lucia. A nejen to. Steven napsal i scénář, čímž zvedl ze země již pěkně zaprášenou rukavici, kterou na zem hodila Channel 4 se svojí vysoce oblíbenou verzí z osmdesátých let. Tu jsem neviděl, takže srovnávat nemohu. Ale tato nová se mi líbila. ()

Reklama

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Jsem jediná, kdo měl většinu času nutkavou potřebu vygumovat jim ten křečovitý úsměv z tváří? Máme tu takovou britskou verzi "Kropáčkovi vs Bartáčkovi" a jejich malicherné spory. Musím přiznat, že alepoň malé sympatie ke kterékoli z hlavních hrdinek jsem získala skoro až na kounci třetího dílu. Do té doby mi byly obě neuvěřitelně nesympatické (neplést nesympatické se špatně zahrané. Zahrané byly velmi dobře). To, co mi chybělo u dam, mi naštěstí vynahradili pánové. Na Majora Marka Gattise bylo radost pohledět, Paul Ritter mě se svým skotským přízvukem nejednou donutil k úsměvu a Nicholas Woodeson byl příjemným protipólem k neskutečně afektovaným dámám. Chvílemi neměly některé scény daleko ke grotesknosti, ale na tom snad není nic špatného. Celou dobu jsem si říkala, že jako komedie je to zábavné, ale žít v něčem takovém by bylo naprosté peklo. A po shlédnutí třetího dílu jsem si s překvapením uvědomila, že čtvrtý díl by mi vůbec nevadil. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama