Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Pro mě strašnej průůůůser!!! Čekal jsem něco jako Pustinu s rozmazlenejma frackama, ale tohle fuckt nee. Pravda, parchanti jsou rozmazlení dost a zasloužili by si pořádně na držku, což se bohužel nestane a v podstatě zvládnou zmasit komando "profesionálů", které by v pohodě pondali i Agenti dementi. O dialogách radši ani nemluvit. Jedna hvězda jen za nápad, jinak ruce pryč !!!NEDOPORUČUJI!!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No skvělý, zabili jste Bambiho! Ok nevím co tady už podle námětu od tohohle filmu někteří čekali, ale já se pobavil celkem slušně. Je to natočený v pěkných exteriérech a je tu i pár dobrých nápadů. Pochopitelně, že netřeba zdůrazňovat, že předtím než na to budete koukat je třeba přepnout mozek do polohy off. Prvních 45 minut je ještě vcelku seriózních, no od toho nástupu komanda neschopných žoldáků se z toho stává guilty pleasure záležitost. I když nevím proč tu všichni píšou komando, když únosci jsou všeho všudy čtyři, ale některé likvidace jsou celkem kreativní hlavně ten kill otevřenou zlomeninou. Pochopitelně je tu spousta nesmyslů, ale pokud nemáte přehnaná očekávání, tak na zabití nedělního odpoledne je to celkem fajné.60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Bohatí hajzli." Ja vlastne ani neviem, čo k Miliardovému výkupnému napísať. Rovnakou mierou, ako je to neurážajúce, je to zároveň i totálne neviditeľné a predvídateľné. Herci nevadia, ale ani nepredvádzajú vonkoncom nič zaujímavé. Ostrovná výprava nie je zlá, ale rozhodne má ďaleko k úžasnosti. Stále sa niečo deje, ale dosť často sú to blbosti. Taká béčkarská oddychovka, ak ste nútení byť doma a fakt nemáte čo robiť. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ignon zrejme nemá rád deti bohatých a tak vymyslel sci-fi zápletku, ktorá s realitou nemá nič spoločné a taký Man on Fire sa musí hanbiť na to ako bol natočený. Už človek nevládze vstrebávať teplých hrdinov s ružovými perami (ozaj nechápem) a snažiť sa vsugerovať, že fandi im. No ja neviem, partia zle vyzerajúcich a ešte horšie hrajúcich detí na poli nudnej zábavy drží pri živote jedine absencia prepálenej akcie, krásne prostredie a prízemný charakter. Čo z toho, keď boj je nereálny, rodičia trápny a twist vycucaný z prsta. NA všetko príde kráska zo zvädnutými perami a náš hrdina zistí, že aj keď nepozeral Posledného Mohykána, predsa ho ostrov MAN niečo naučil. Sci-fi prízemná chcená zábava ani len nerozvírila prach nepoškvrnenej mysli. (videné 27.08.2019, JOJ archív) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nic než další snímek o problémové mládeži tentokrát zbohatlické, kteří byli posláni na jistý ostrov na převýchovu. A že to nebude rajská zahrada je více než jasné. Zvláště po té, co ostrov přepadne banda s úmyslem jednoho zbohatlického synáčka unést. A důvod k přestřelkám, honičkám a zkrátka boje o život může začít. Snímek nepřináší nic, co by předčilo očekávání. Do příběhu jsou sice vsazeny dva dějové motivy a kupodivu to funguje, ale očekávaná akční eskapáda se rozhodně nekoná. Vizuální stránce napomáhá absence známých tváří, takže alespoň z tohoto hlediska snímek vyznívá přijatelně. Děj je na prvním místě a pak až teprve ta akce. Snímek stojí za zvážení, ale nic ojedinělého se od něj očekávat prostě nedá. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama