Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Oshimotovi lidi spočítali pravděpodobnost přežití jeho dcery na 30 ku 70. Je ze hry. Nezaplatí." Je pro mě těžké vybrat si mezi nájemnými zabijáky a bohatými spratky ty, kterým mám fandit. Film v tom má jasno a je na straně zparchantělé mládeže, která ze své blbosti možná jednou vyroste, ale já jsem tomu nechal volný průběh. Nakonec to dopadlo tak, jak to asi muselo dopadnout a já jsem si z toho odnesl poznatek o tom, jak se dá zabít soupeř vlastní zlomenou vřetenní kostí. I když se to někdy může hodit, tak to skutečně není moc. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Výborný, pár lidiček, a senza napínavej guláš alá ... teď nevim k čemu to přirovnat, prostě zavři haranty na ostrof, chtěj prachy, něco se posere, tak co s nima? No prostě je pak všechny povraždi ?? Výborná byla ta kladná čubka, jak zlomenou kostí pojebala tu zápornou čubku do krku.. Nějak mi povypadli jména, soráč :-) ()

Reklama

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Pro mě strašnej průůůůser!!! Čekal jsem něco jako Pustinu s rozmazlenejma frackama, ale tohle fuckt nee. Pravda, parchanti jsou rozmazlení dost a zasloužili by si pořádně na držku, což se bohužel nestane a v podstatě zvládnou zmasit komando "profesionálů", které by v pohodě pondali i Agenti dementi. O dialogách radši ani nemluvit. Jedna hvězda jen za nápad, jinak ruce pryč !!!NEDOPORUČUJI!!! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nic než další snímek o problémové mládeži tentokrát zbohatlické, kteří byli posláni na jistý ostrov na převýchovu. A že to nebude rajská zahrada je více než jasné. Zvláště po té, co ostrov přepadne banda s úmyslem jednoho zbohatlického synáčka unést. A důvod k přestřelkám, honičkám a zkrátka boje o život může začít. Snímek nepřináší nic, co by předčilo očekávání. Do příběhu jsou sice vsazeny dva dějové motivy a kupodivu to funguje, ale očekávaná akční eskapáda se rozhodně nekoná. Vizuální stránce napomáhá absence známých tváří, takže alespoň z tohoto hlediska snímek vyznívá přijatelně. Děj je na prvním místě a pak až teprve ta akce. Snímek stojí za zvážení, ale nic ojedinělého se od něj očekávat prostě nedá. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“KURZ, KTERÝ VÁS ČEKÁ, BYL NAVRŽEN TAK, ABY LIDEM, JAKO JSTE VY, ROZMAZLENÝM POTOMKŮM VELMI BOHATÝCH LIDÍ, POSKYTL POSLEDNÍ ŠANCI SE SEBOU NĚCO UDĚLAT...“ /// Rozmazlenej dobytek, pocházející ze semene pracháčů je umístěnej do „ostrovní“ polepšovny. No a partička žoldáků, toužící po kousku majetku jejich fotříků, procvičí jejich instinkty přežití… Dlouho je to takovej pionýrskej survival. Parchanti se učej, jak a co ulovit, přejít most..atd... a taky jak to spolu vydržet. Třičtvrtě hodiny. Pak to začne bejt trochu zajímavý, ale žoldáci jsou spíš čuráci, takže by to mohlo pobavit spíš puberťáky (teda pokuď zrovna nejsou na tom vostrově). A hlavně je to celý uvěřitelný jak polepšenej Islamista. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Řeším dilema: v pasťáku se mi ztratil parchant. Mám zaplatit? 2.) U baráku si hrajem na indiány a na černochy. (Se starou? Tak to nech bejt…). 3.) Thx za titule „titulkomat„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama