Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná show Josefa Aloise Náhlovského, Josefa Mladého a Miloše Knora. Humor od první do poslední minuty tak, jak ho umí jenom oni a jejich hosté. (TV Barrandov)

Recenze (6)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Stand up s Náhlovským? No tfuj tajxl ! Co tam proboha dělá inteligentní Knor, Nedvěd a Vydra? To je něco podobného jako Chmela a Sokol v Partičce... Ne, děkuji jednou stačilo! ODPAD ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Estrád(ičk)a, co zakopla o humor a spadla. A spadla do trapasu, načež byl z toho nepovedený večer, a to hned při své premiéře. Pánové Knor, Mladý a Náhlovský chtěli být od první minuty jiní, než jak je známe. Chtěli být nějakým způsobem originální a svým způsobem zábavní. A rozjezd nevypadal špatně. Knor suše hláškoval, Mladý s Náhlovským nezůstávali pozadu, jejich humoriáda byla v počátečních fázích osvěžující. Jenže to dohromady vydrželo jen nějakých pár minut, než přišel první host, s jehož příchodem všechno šlo do sraček. Kde se totiž zjeví neumětelský, neumělecký přízrak a píča s velkým P kouzelník Nedvěd, je rázem konec šancím, že se divák pobaví. Nechápu, proč toho nevtipného dementa někdo někam může pozvat. Ten by měl mít permanentní zákaz vstupu na obrazovky. Jeho debilní vystoupení, ve kterém jen potvrdil, jak ničeho dobrého není schopen, zabralo půlku pořadu. Dojezd s Františkem Nedvědem byl prakticky bezvýrazný, na čemž nese svůj podíl nedobrý výběr hostů, oba Nedvědy nevýjimaje. Do příště by to chtělo nějaké atraktivnější hosty, co si fakt s humorem tykají, ne kouzelníky a písničkáře za zenitem. Koncept pořadu s mírně anarchistickým vyzněním, co do uchopení zábavy, nebyl úplně nejhorší. Dokonce jistým plusem byla také záměrná chaotičnost a anti-schematičnost, tolik typická pro televizní zábavné estrády, jimž se atypické pojetí vzpíralo. I v méně lidech, respektive v menším počtu účinkujíích, se dá dělat dobrý humor. V odstrašující pódiové scéně s nepříliš ujasněnými nápady a totálně nezábavnými hosty, se však humor dá s úspěchem zavraždit. Knor, Mladý, Náhlovský a spol. jsou solidní vrahounci zbytků kvalitního humoru. Ostatně, vyjmenujte mně oblast televizní zábavy, kterou tv Barrandov (ještě) nezavraždil. 20% ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

No - je to slabší,než Dobroty,ale uznávám,že snaha byla. Chvílemi to bylo úsměvné,takže jsem byl docela spokojen. ()

Reklama

Reklama