Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

bourec 

všechny recenze uživatele

Jasně že tenhle film se na nějaké lepší hodnocení nevytáhne.Béčko,ve kterym je spousta klišé,podivnejch scének,ale zase to vodsejpá,je to solidně krvavý,což je dost potěšující.Film jen pro příznivce žánru,ty,který hledaj art ,originalitu a podobný čůrákoviny i v kuse padající vomítky ze starýho činžáku,radši ať se tomu vyhnou obloukem,a to velkym.80%. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Síce ide o všednú americkú thrillerovú záležitosť, ale aspoň to má nejaký feeling a je to celkom pozerateľné. Najmä sa dobre pozerá na Olgu Kurylenko. Myslím si, že občas je to celkom zábavné a ani akcia nie je vo filme najhoršia. Keby len ten príbeh bol zaujímavejší a keby viac vyťažil z faktu, že obsadili do filmu Morgana Freemana. Som rád, že som film videl, určite sa k nemu viac nevrátim... ale myslím si, že sa to v budúcnosti uchytí na tv Dajto. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Šikovný režisér by dokázal i s takto tupým scénářem divy. A to i s méně známými herci. Jenže pro Stephena S. Campanelli bylo Momentum režijní prvotina a jde to znát. I tak mě ale překvapuje, že si jako zkušený kameraman nepohlídal vizuální stránku filmu, resp. ohavný střih. I díky tomu je Momentum druhojakostní akčňůvka, které nepomůže ani parta ostřílených herců. Zatímco Freemana a Purefoye nechápu, Oliny je mi líto. Je vcelku šikovná a asi by mohla prorazit v akčních filmech....ale bohužel často končí v těch, které jsou nevalné kvality. Jako TV produkce, nebo nízkorozpočtový film, Momentum ujde, ale pro fajnšmekry to není. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Momentum“ je film s typickým „béčkovým“ scenárom, ktorý však jednoznačných možností sa nedokázal dostať sa na ďalší (lepší) úroveň. Po vydarenej úvodnej scény sa to postupne stáva zbierkou známych riešení bez väčších prekvapení. O. Kurylenko je dobrá, akčná a stále nebezpečne krásna. J. Purefoy je dostatočne záporný. Záver je otvorený pre ďalšie pokračovanie – uvidíme, ako to dopadne. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ukrutný průser, jinými slovy naprosto nekoukatelný béčko, laciná, hloupá tupost. Za pozitivum této zhovadilosti lze považovat snad jen fakt krátkou stopáž, která naštěstí i poměrně rychle uteče, díky přřesvědčivému tempu, kdy se sice pořád něco děje, problém ovšem je, že to veškeré dění je prostě k hovnu. Zápletka je otřesná, celé mi to přišlo jen jako sled několika na sebe divně navazujících scének, které jako celek ale vůbec nefungují, navíc se to v podstatě odehraje jen v nějakých čtyřech, pěti lokacích, s tím samým průběhem, tedy hlavní hrdinka se z ničeho nic někde zjeví, pět minut se tam žvatlá, pak dojde k akci, a bez smysluplnosti zas šup jinam, kde se pak opakuje to samé, a to až do finálního zúčtování, které tomu dá pak ale takovou korunu, že nemám vůbec slov, fakt paskvil. Co se akce týče, té je tedy vzhledem k té krátké stopáži poměrně dost, a není ani až tak zle zpracovaná, nicméně zároveň je i nenápaditá, nevýrazná a neefektní. Dalším škraloupem je otřesný obsazení. Olga Kurylenko není ani pohledná, ani sympatická a především ani trochu neumí hrát a jako hlavní postava akčního filmu zkrátka naprosto selhala a neobstála. James Purefoy jako ústřední záporák to samé, bez charisma a bez talentu přehrávající chlapík, co má hereckou kariéru už dávno za sebou. No a účast Morgana Freemana? Kdo ví, asi nějaká kamarádská výpomoc. Atmosféra, napětí, vizuál, nic z toho tu jinak není a nemá to tedy ani smysl komentovat, takže po mně, opakuji, laciný béčko, které nestojí ani z jediného důvodu za pozornost, čímž se sám sebe ptám, jak a proč jsem se do něčeho takového vlastně uvrtal? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)
  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)

Reklama

Reklama