Reklama

Reklama

Barmanka Terry Cuffová velice touží po rodině. Když se provdá za Bobbyho Woodkina, je splnění svého snu zase o krůček blíž. Příběh natočený podle skutečných událostí.
Mladá žena se zoufale snaží adoptovat dítě, a její manžel se neméně zoufale snaží učinit ji šťastnou. I za cenu vraždy… Terry má za sebou opět jeden těžký den v baru, kde pracuje. Nad ránem se vrací domů a zanedlouho někdo klepe na dveře: vrací se její přítel Bobby Woodkin. Tvrdí, že slouží u tajného oddílu námořní pěchoty, proto je často mimo a nemůže ani prozradit, kam byl odvelen. Terry takový život už nebaví, ale Bobby ji jako vždy dokáže přemluvit. V téže době se žení Andy, syn Franka, se kterým Bobby jako chlapec vyrůstal. Novomanželka Diana čeká dítě. Protože Bobby ví, že Terry touží po domku, jednoho dne jí jeden ukáže s tím, že ho pro ni koupil, a zároveň ji žádá o ruku. Po svatbě Terry zoufale čeká na dítě, které nepřichází. Pak jednoho dne zjistí, že se Bobby začal zajímat o soukromou adopci. Přestože chce svoje dítě a podle lékaře je naprosto v pořádku, nakonec souhlasí. Když ale Bobby jede pro dítě s vysokou sumou peněz, vrací se bez něj: jeho matka se ho prý na poslední chvíli odmítla vzdát. Terry je nešťastná. Pak jede Bobby navštívit Franka a jeho rodinu do Minneapolis. Všichni ho nadšeně vítají, protože přece patří do rodiny. Bobby pozoruje malou Gail, krásnou holčičku, která se mezitím Dianě a Andymu narodila. A týž den volá Terry domů, že má konečně kýžené dítě. Terry se nemůže dočkat… Bobby pak zavolá rodině z letiště, že už odlétá. To ale neudělá, naopak vrací se k domu a přemluví Dianu, která se právě vrátila z procházky, aby s ním jela něco hezkého pro sebe a malou Gail koupit. Nic netušící Diana nakonec souhlasí, brzy ale zjistí, že jedou úplně jinam a Bobby se už netají tím, že jí chce dítě vzít. Proto ji ale musí napřed zabít, což bez váhání udělá… Terry je štěstím bez sebe: konečně má milované dítě, jemuž dá jméno Angela a přepečlivě se o ni stará. Zdá se, že jí už v životě nic nechybí. Nějakou dobu sice marně čeká na smlouvu o adopci, ale i tu nakonec Bobby šikovně zfalšuje. Andyho rodina mezitím bezvýsledně pátrá po zmizelé Dianě a dítěti. Nakonec najdou tělo zastřelené mladé ženy pohozené ve vysoké trávě u silnice. Policie ale vyjadřuje naději, že dítě stále žije… (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Tyna31 

všechny recenze uživatele

Ten námět mě docela zaujal, ale v Yasmine vidím pořád jen tu prsatou kočku pobíhající v Baywatch. Jiní herci a jiné provedení by možná zvedlo hodnocení. A Kateřina Lojdová absolutně neumí dabovat pláč:D ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale né špatný thriller, zajímavý námět, dobrý scénář, Richard Grieco v hlavní roli byl dobrý. ()

Reklama

Reklama