Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obrovský gorilí samec King Kong nezemřel po pádu z mrakodrapu, stále žije! Jeho život je ale opět v ohrožení. King Kong je již dlouhou dobu v kómatu a nutně potřebuje operaci. Lékaři ale nemají krev a bez té zákrok provést nelze. Jeden lovec však učiní nečekaný objev. V pralese najde samici stejného druhu. Okamžitě je převezena a King Kong může být operován. Jenže po probuzení z kómatu King Kong cítí přítomnost samice a pudy jsou silnější než všechny řetězy. Společně uprchnou do hor, ale lidé je nehodlají nechat na svobodě… (Vapet Production)

(více)

Recenze (107)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo i na kapslíkové osmdesátky pekelné. Scénář je pitomý, herecké výkony jsou pitomé, triky jsou pitomé a vlastně je to celé pitomé. V závěru si to velký opičák rozdá se samotnou US. Army, ale divák se nebude jen bát. Na konci přijdou i slzičky štěstí. Spoilerovat nebudu i když to asi stejně větčina čtenářů komentů nebude mít potřebu vidět. Dávám za jednu hvězdu jen z úcty k samotné postavě King Konga. Jsem rád, že pozdější nástupci byly úplně na jiném levelu, hlavně ten Jacksonův z roku 2005. * ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Během prvních minut jsem si říkal, co se zase lidem z ČSFD nelíbí, když to má nápad celkem dobrý (i když velmi velmi neoriginální) a vůbec se film nerozjíždí špatně, ale čím víc se film blížil k závěru, tím víc jsem dával zdejšímu hodnocení za pravdu. King Kong žije je blbost, scénář dementní, provedení hodně špatné, jde prostě o špatný film. A tomu blbečkovi, co mi v komentáři prozradil, jak film skončí SPOILERKK to tentokrát odskáče definitivněSPOILER, mockrát "děkuji". ()

Reklama

fannah 

všechny recenze uživatele

Mám rád Lindu Hamilton... Nechápu proč tenhle snímek propadl.. Zváště když tvůrci zůstali stejní, De Laurentiis s nejnovějšími efekty které v té době byly možné, John Guillermin, režisér první části. Scénář byl sice chatrný a v celém filmu bylo až moc vojáků, ale zpracováním to zas tak špatné nebylo. ()

funesfilm 

všechny recenze uživatele

Za prvým dielom z roku 1976 zaostáva o niekoľko priečok. Málokedy sa stane, že pokračovanie ide v línii toho predchádzajúceho. Vyznieva tento film niečo ako hranie sa na veľké opice, čo robia bu-bu-bu. Je pravda, že som ho videl hlavne s katastrofálnym dabingom, no to nemení nič na tom, že dávam len tri hviezdičky. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Už první remake s rotačákama byl úlet a tohle už je spíš katastrofa. Jednak je na filmu hrozně vidět časový odstup obou filmů, protože v každém z nich vypadá Kong úplně jinak a taky je to plné nesmyslů. Diváci v USA si tehdá asi museli klepat na čelo, když se Linda Hamilton po veleúspěšném Terminátorovi objevila v takové sra*ce ----20% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Film bol nominovaný na Zlatú malinu v kategórii Najhoršie vizuálne efekty. (Jello Biafra)
  • Z filmu sa stal v dobe jeho uvedenia gigantický kasový prepadák. Z pôvodného rozpočtu 18 miliónov amerických dolárov, zarobil film v kinách len 4,7 milióna. (Jello Biafra)
  • Natáčelo se od 8. února 1986 do 27. května téhož roku a filmování probíhalo převážně v americkém státě Tennessee – města Pigeon Forge, Lake City a Jellico, vodopád Fall Creek Fal. Dále se točilo v Severní Karolíně ve městě Wilmington – využito bylo místního filmového studia a univerzity. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama