Reklama

Reklama

Proof

(seriál)
Ukázka z filmu 1
USA, 2015, 6 h 59 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Jennifer Beals, Matthew Modine, Callum Blue, Joe Morton, Edi Gathegi, Annie Thurman, Chelah Horsdal, Aaron Pearl, Alison Araya, Catherine Lough Haggquist (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Končí život smrtí? Na tuhle odvěkou otázku se snaží odpovědět uznávaná chiruržka, která se rozhodne zajímat o případy domnělých reinkarnací, aby se pokusila smířit se smrtí svého syna, především proto, aby se nevzdalovala své dceři.
Toto mysteriózní drama si pro nás připravila televizní stanice TNT pod režisérskou taktovkou Alexe Gravese, který má na svědomí režijní vedení takových projektů jako Hru o trůny (2011), Longmire (2012) nebo Newsroom (2012). (geklon)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (5)

elma 

všechny recenze uživatele

Seriál je pro mne naprosto úžasný a dobře zpracovaný- dávám plný počet a doporučuji shlédnout ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Srať na seriál. Nechcem sa zaoberať jeho premisou, pretože mať o niečom dôkaz už nie je viera ale známosť/vedomosť, čo je samozrejme rozdiel. Preto všetko "okolo teho" preskočím a idem rovno na Jennifer Beals. Pamätám si, ako som ju prvý krát videl vo Flashdance ako mladý, nadržaný čurák a platonicky sa do nej zamiloval. Samozrejme, že od vtedy som ju tu a tam v niečom videl, ale tu ju máme znova a proste... je úžasné ako málo sa za tie roky zmenila. Je síce vidno, že je staršia, ale 52 rokov? Viem si predstaviť koľko báb by chcelo v jej veku takto vyzerať. Kurnik, ja by som chcel tak vyzerať, teda ak by som mal záujem o zmenu pohlavia. Po 6. časti 50% a myslím, že lepšie to už nebude. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Stanice TNT prezentuje divákům důkaz o tom, že lze bez větších cavyků natočit seriál s náboženskou tématikou, který neurazí jak zaryté ateisty, tak ani pravidelné návštěvníky nedělních bohoslužeb. Objeví doktorka Tylerová pravdu o posmrtném životě? Poutavá dramata pohrávající si obratně s palčivými otázkami existují! ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Sympaticky citlive napsane drama s dobrou dynamikou a zjevne velice solidnim potencialem. Jak hereckym, scenaristickym, tak tematem. Pokud mate slabost pro mysteriozni zalezitosti na tema zivot vs smrt a v neposledni rade snad nestarnouci Jenifer Beals jako ja, testnete pilota... ()

Galerie (232)

Reklama

Reklama