Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh o vzťahu medzi mladým mužom a zatúlaným šteniatkom, ktoré si mladík osvojí, je vyrozprávaný z pohľadu psieho žrádla. (figliar)

Recenze (49)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Předfilm Big Hero 6! No... a co jako? Dobře dobře, zapomněl jsem, že Big Hero 6 u nás skoro nikdo neviděl, takže co takhle? Krátký animák, co dostal Oscara! More interested.... Pořád mě nechápeš, tak ještě jinak - skvěle vymyšlená, vtipná a dojemná story toulavého štěněte, kterému se dostane páníčka-jídelního kanálníka a jména Winston, později paničky poblázněné zdravou výživou, a nakonec... spoilerovat něco, co má pár minut, je extrémnější prasárna než to, co do sebe ti dva svobodní mládenci hrnou pod tlakem, takže si to radši najděte a užijte si to;) 90% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená jednohubka k Velké šestce, ve které se psík snaží stmelit po svém vlastním způsobu dohromady páníčka z jeho bývalou přítelkyní, byť se na počátku zdálo, že mu tento vztah zrovna moc nevyhovuje. Zkrátka příběh o psí ale i lidské lásce (nejen k jídlu), ve které je občas nutné dělat kompromisy. ()

Reklama

Vignette 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem teda čekala, že psík bude na konci kraťasu jako koule a kamarádka dokonce předpovídala jeho brzkou smrt, aby to bylo správé morální poučení pro děti nevhodně krmící své zvířecí miláčky. Nakonec jsem ale tvůrcům odpustila, že je jim správná životospráva divé zvěře šumák a docela si filmík o obžerství (vy jste mysleli, že o lásce?) užila :) ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Milá krátkometrážní záležitost. Disney zkrátka umí hrát na city a zde to jen potvrzuje. Sledujeme zkrácenou verzi života jednoho pejska, který se né a né smířit se změnami,které nastanou až si páníček najde paničku. Animace není nějak detailní či triková, velmi mi připomínala animáky z 50.let, ale tady naprosto plní svůj účel a krásně vystihuje danou atmosféru. V prvních dvou třetínách je to pouze roztomilé, ale v té poslední mě to dojalo tak, že si tu čtvrtou hvězdu rozhodně zaslouží. 7.5/10 ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Začíná to nevinně roztomilým opuštěným štěňátkem a rozbalí se to v milostný příběh. Psíček to byl extra roztomilý. Do toho jeho dobrácké srdce. Stejně jako tady, občas u kraťásků žasnu, jak se tolik dokáže vměstnat do několika málo minut. Našla jsem tu spoustu věcí. Jednak pes - nejlepší přítel člověka, nejoddanější. Taky že láska prochází žaludkem. A konec dobrý, všechno dobré :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

Reklama

Reklama