Reklama

Reklama

Švédská trojka

(pořad)
Komedie / Publicistický
Česko, 2013

Obsahy(1)

Johnny Valda si bere do parády virální videa. Úspěšný vlog, který si nebere servítky! (Jurrax)

Recenze (39)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Internetový-pořad. Johnny Valda se přikradl na internet a snaží se zaujmout svým, ne moc vkusným humorem. Propracovanost videí nelze upřít, ovšem, když samotný "herec" působí tak ryze nesympaticky, je těžké pousmát se na jeho "vtípky." | Průměr všech zhlédnutých epizod: 30% (1*) | ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Když máš náladu pod psa, tak si udělej hopsa....no, a nebo si pusť Valdu. Žlutozubý týpek, který je příjemně fekálně vtipný. A slabší díly mu až tolik nevyčítám, protože slabší dny mají i ti nejlepší z nás! Každopádně, pokud sáhnete po starších dílech, tak v podstatě nemůžete udělat chybu. *Edit 13.7. Ty vé, zuby už jsou bílé!!! Hot! ()

Reklama

HanisShka 

všechny recenze uživatele

Johnny Valda je jeden z mých nejoblíbenějších YouTuberů. Začala jsem ho sledovat cca před rokem, ale odběr jsem dala teprve nedávno. Co se týká Švédský Trojky, nějaké díly jsou hodně vtipný, jiné díly jsou slabší - ale nejsme přeci stroje, ale lidi, kteří prostě nemůžou mít vše dokonalé. Ty špatné chvilky vyvažují - nebo spíše převažují - jeho jiná videa atp. Takže za mě 5*, protože dělat něco takového není zrovna lehké a pro pobavení mi to stačí. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Hlavným nedostatkom švédskej trojky ako YT programu, kde sa vždy rozoberajú 3 videá, je jej unikátna schopnosť rozdelovať názory ľudí na dve výrazne protichodné strany, ktoré postrádajú neutrálne postoje. Zatiaľčo jedna strana tento program nenávidí lebo je to iba úbohá kópia oveľa úspešnejšieho formátu zo západu, nájdu sa davy ľudí čo Valdov nápad sprístupniť túto show aj v tunajších končinách považujú za dokonalý a vítajú ho s otvorenou náručov. Po druhé: Zatiaľčo polovica ľudí si myslí, že Valdov humor je nekorektný, detinský a často trápny, druhá strana sa hlavného protagonistu zastáva a jeho zmyseľu pre humor miluje. A takto by sa dalo pokračovať ešte veľa riadkov, no aby som sa dostal k pointe. Švédska trojka je riskantný projekt, ku ktorému vyjadriť neutrálny názor je takmer nemožné. Z môjho pohľadu sa jedná o podarené sprístupnenie zábavnej show s čerstvými neokukanými prvkami a dobrým, i keď miestami zvráteným zmyslom pre humor. Je pravda, že kvalita jednotlivých dielov skáče, ale ako celok séria spĺňa viac, než by mohol niekto očakávať. Čo je však najdôležitejšie a obdivuhodné: Johny dáva do tvorby srdce a baví ho to, a aj keď si takto rád zarába, nerobií to čiste kvôli finančnej odmene. A možno aj preto krásnych 85%. ()

Novom 

všechny recenze uživatele

Ano, jak někdo napsal, "pro pobavení to stačí", já bych jen dodal, že pro pobavení pubescentů, když přijdou strašlivě unavení po 5 hodinách ve škole to naprosto dostačuje. Pro běžného diváka nezbývá než jen zírat, co vše se může v televizi objevit. Normálnímu člověku je chvílemi trapně a chvílemi špatně, někdy se jedná i současný jev. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama