Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

jondzavid 

všechny recenze uživatele

Béčko ako má byť, akurát mi vadili príliš nevydarené triky (vadili mi už pri dvojke, ale oproti nej je to tu horšie - inak čo sa trikov týka americkí béčkari by pred krútením týchto peciek mali absolvovať povinné školenie na téma "Triky takmer zadarmo, ale pritom kúl", ktoré by viedli novozélandskí filmári na čele s Peterom Jacksonom (ranné kúsky v ktorých povýšil lacinosť trikov na umenie) a Timom Boxellom (slušné Aberration, o vraždiacich "gumových" jašteričkách, ktorý zase dokonale maskoval, že triky vytvoril s hodne lacinými modelíkmi)). Triky pri Tremors 3 zlyhávajú hlavne s nástupom nových "análnych drakov" - naprosto nefunkčné sú zábery s modelmi, kde je jasne vidieť, že je to model (ale sú aj horší fušeri ako Food of the gods alebo Raptor) a nie aspoň priesvitný trik (a natrikovanie lietania to už radšej nechám tak). Pozitívne je, že aspoň Michael Gross (najlepšia postavička z celej série) dostal najväčší priestor z doterajších dielov, ktorý si aj patrične vychutnal. Zbytok ensemblu nestojí príliš za reč, ale ani nejak neuráža a typovo vyhovuje. Takže slušné béčko s mizernými trikmi a hor sa na štvorku. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi i 2. pokračování docela líbilo, ovšem objektivně (ehm) na 3 hvězdičky nedosahuje. Tvůrci mají jasno, s čím pracují (postavy zase vědí, proti čemu žravému stojí) a lacinou brakovost snad i vyžadují, jenže postupně z příjemně povědomého, při zemi se držícího návratu domů dělají sice záměrnou, ale již (doslova) ulítlou volovinu, jejíž kulhající tempo a hrůzné triky nezachrání ani vehementní zlehčování. ()

Reklama

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Toto už je o poznanie slabšie. Začalo to ako typické béčko a skoro až céčko. Potom sa to ale celkom rozbehlo a dúfal som že sa to aj ako tak udrží, ale začali nejaké fantasmagorické bludy o 300 kilových príšerkách s malými krídlami, ktoré by neuniesli ani muchu. A tie príšerky dokonca prdia oheň a vznášajú sa do vzduchu. S Maddockom to ide ale riadne dole vodou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie komediálneho horroru "Chvenie" je celé pod taktovkou neurotického militantného fanatika Burta Gummera. Vracia sa z Agentíny, kde posôbil ako lovec graboidov, späť do malého mestečka Perfection v Nevade. Prichádza na miesto, kde to všetko pred jedenástimi rokmi začalo. Musí tam opäť zviesť neľútostný boj s nevypočítateľnými prehistorickými netvormi. Tento krát to bude zasa o niečo náročnejšie. Burta Gummera však len tak niečo nezaskočí. Táto svojrázna postavička, s knírom a šiltovkou Atlanta Hawks, mi bola vždy sympatická, preto ma potešilo, keď sa stal ťahúňom filmu. Povýšil na hlavného hrdinu. *** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Někdy si tak pro sebe říkám, co jsem tomu tam nahoře udělal." Docela zábavné pokračování, které samozřejmě kvalit prvního dílu nedosahuje. Občas vtipná scénka či průpovídka je vystřídána napětím, po kterém následuje nudnější pasáž. Bohužel, nudnějších pasáží je povícero, a tak si film nedrží patřičné napětí po celou dobu. Velmi dobrá je hudba, která, především při akci, dává filmu patřičný říz. Kromě nevyváženosti jsou nejhorší laciné digitální obludy. Pořád říkám, že není nad mechanické efekty - ty jsou zde také, při detailních záběrech, a skutečně vypadají mnohem věrohodněji. Herci nejsou žádné Stars, ale sympatie jim nechybí. Především Burt a Jack se předhánějí ve vtipnostech a nápadech, jak zvládat zapeklité situace. Oddechový snímek, jehož většinu obsahu vyžvanil distributor v oficiálním textu.... ,,Roztáhni nohy!" ,,Tady???....jo aha..." ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama