Reklama

Reklama

Koi Suru Vampire

  • Japonsko 恋する・ヴァンパイア (více)

Obsahy(1)

Ačkoliv Kiira vypadá jako obyčejná dívka, jejímž snem je stát se nejlepší pekařkou na světě, zase tak moc obyčejná není – je upírkou. O jejím tajemství nikdo neví. Jako malá měla dobrého kamaráda Tecua, ale když jí ve 12 letech umřeli rodiče, byla poslána na výchovu k příbuzným a od té doby se s Tecuem nijak nestýkala. Jenomže se znovu potkají v pekařství, kde Kiira pracuje na poloviční úvazek, brzy začnou randit a Kiira sní o společné budoucnosti s Tecuem. Jenomže je upírkou... (Zíza)

(více)

Recenze (3)

skretik 

všechny recenze uživatele

akoze nie dlhe, mily pribeh, spracovany len tak-tak... ale par scen ma polozilo, som sa rehotala na cele kolo... ze akupunkturny bod... hahahaha ()

Reklama

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tfuj light saga, kombinovaná s "Hudbu složil, slova napsal" viděno očima čarodějnice Kiki. V hlavní roli tentokrát není Patizón ale Pak Choi... Jinej tuřín prostě... Nebylo by to špatný, (hontoni daisuki romansu) kdyby to ale fungovalo. Žádná chemie... Nic... Náda.... Nehodily se k sobě ani trochu. Byť jsou oba dobří herci.. Ee... Nezachrání to ani éterismus Kanny či lehce anorektická krása Mirei v jedný osobě. Garlic bazooka !!!! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama