Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Françoise (Daniele Gaubert) je ve dne přitažlivá mladá dáma, zatímco v noci využívá své schopnosti bývalé cirkusové hvězdy a stává se z ní neohrožená vlčice - zlodějka vzácných šperků v přiléhavé kožené kombinéze, pro niž neexistuje žádná překážka. V jejím rajónu se ale objevuje konkurence - muž jménem Bruno (Michel Duchaussoy), také odborník na vloupání. (MI-380)

(více)

Recenze (16)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Film o Fantomasce "Catwoman" Lupénové, který vznikl snad pouze proto, aby Logereau mohl při natáčení slintat nad půvabnou Danièle ve slušivém a velmi (ale opravdu velmi) přiléhavém kostýmu. A ne že bych se mu divil, ale mohl k tomu slintání vzhledem k žánru přidat aspoň i zdání napětí, příběhu či stylu. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Pre mňa povinnosť, pre mladých divákov zrejme nudná zlodejská krimi. A čiastočne majú pravdu, po veľkolepých produkciách je tento len chudobný príbuzný. Ale to je len prvý pohľad. Pri hlbšej anylýze ide o dobre prepracovaný žánrový snímok, ktorému nechýba spád, tempo a dôvtip. Danièle Gaubert je v úlohe Francoise najlepšou voľbou a jej čierna kožená kombinéza s pohybovým nadaním je pastva pre každé oči. Podobne treba oceniť aj hudbu, ktorá dokonale vystihuje všetky scény a narába sa s ňou perfektne. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jinde to má sotva 60%, jenže tady v Česku je tento film prostě kult a my kteří víme vo co go dodáváme že právem. Produkce: Intermondia Films ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

kde jsou ty doby starých dobrých filmů , ještě štěstí že je tady máme k potěšení než ty nové píchoviny zdraví deda :-) to je 50. letitý film nemá chybu :-) ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Ach ano, dechberoucí balancovaní na laně a rajcovní černý přiléhavý kostým, to jediné mi zůstalo jako matná vzpomínka na dávno v letním kině (načerno) viděný film. Tenkrát (asi v r. 1969, 1970) naprostá senzace, po letech stále shlédnutí hodný kousek. Jistě, nic zvláštního, takových lupičských příběhů byly jistě natočeny veletucty, ale tenhle je pro mne ochucen nostalgií... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že tahle zahalená zlodějka, která se inspirovala v postavách jako Arsène Lupin, nebo ještě spíše v postavě Diabolika, se mi prostě zamlouvala. Má to něco lehce z Bonda, je to sexy, jen místy to má taková hluchá místa, která jsou dána i absencí hudby, což je zde trochu iritující. Ale taková příjemná béčková atmosféra se mi líbila. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film, je i vzhledem k jeho stáří, stále velmi dobrá podívaná. Příjemná změna, koukat zase jednou na ženskou, když do podobných rolí, se povětšinou obsazovali muži. Zábava, napětí, akce. Jo a taky sakramentsky vytuněná lednička :-) ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Napínavé krimi, krásná sexy lupička, postavy v jednom kuse kouří cigarety (i v letadle), protože kouřit je normální... S přirážkou za nostalgickou vzpomínku na dobu, kdy jsem tento film viděl v kině, dávám čtyři hvězdičky. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já si pamatuji právě jen ten černý trikot a to balancování na laně. Byl jsem malej. Takže nemohu ani objektivně hodnotit, ale rád bych se na to podíval.+++++++++Krásná vzpomínka na mládí. Díky jednomu z lidí zde, který mi tento film poslal, jsem si jej mohl znovu připomenout a jen se divit. Jak to, že jsem tehdy neviděl chybu vedle chyby, nesmysl vedle nesmyslu a kopance ve scénáři?? Jednoduchá odpověď, film tehdy naprosto vybočoval z normalizační scény a byl hltán zcela jinak. Tehdy bych hodnotil tak za 90%, dnes tak s bídou za dvacet. A tak z toho udělám průměr, takový podivný průměr, kde odečtu to, že je snímek dosti statický a přičtu Daniéle Gaubert a pěknou hudbu. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Toto bol asi prvý film, pri ktorom som si prvýkrát uvedomil dve veci, že akčné žánre majú niečo do seba a popačujú sa mi viac ako romantika a psychošiny a drámy, a že fešné kôrky v priliehavých overaloch mi spôsobujú také divné príjemné pocity, z toho vyplýva, že som riadny pamätník, dnes už netuším, kedy som to videl, ale pamätám si, že to bolo farebné, viem to podľa červeného Firebirdu, s odstupom je to taká dosť neškodná pakovina, ale Daniela je tu parádnica na pohľadanie a vie bohovsky liezť po lane a škrabať sa po fasádach a šoférovať jedno z najkrajších áut, aké kedy bolo vyrobené, ohromná nostalgia, takže 65%. ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Film, který nějak nezapadá do škatulek těch správných sixties děl a míchá je dost zvláštním způsobem. Françoise, přes den nudná makléřka s roztomilým Mini, přes noc maskovaná lupička s rudým Dodge, je skvělá. Má náramně stylový byt, ale lup si schovává do ledničky. Obratně provede loupež a odnese si…svazek bankovek. Proč ne třeba diamanty? Ale to bude asi tím, že do příběhu se rychle vloudí nějaká vážnější nota, dokonce i romantická linka, která rozhodně neurazí.  Tenhle film hodně klame tělem, moc se nehodí do společnosti italských komiksáren svou vážností, navzdory zdejšímu tagu se nehodí ani mezi eurospy filmy, ale taky je složité ho brát jako drama jakéhokoli druhu. ()

Reklama

Reklama