Reklama

Reklama

VOD (1)

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (67)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Humor Melissy McCarthy beru, ale tady to nějak nebylo ono. Už jenom ten její účes a la šéfka, ten bych z filmu okamžitě vyškrtl. Má ale svoje místo stejně tak jako samotný příběh, a proto si troufnu tvrdit, že její účes v tomto filmu je stejně tak blbej, jako tento film. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Melissa mě (až na pár výjimek) moc nebaví. A tenhle film to dokazuje. Mnohdy nevkusný (a vlastně mdlý) pokus o bžundu, ze kterého si ve finále budete pamatovat jen skvělého Petera Dinklagea a jeho šaškování s katanou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29miliónovTržby USA $63,077,560Tržby Celosvetovo $78,636,257Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Melissa a jej ďalšia trapošina /20%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kdo má být cílovka. Příběh o skautkách dospěláky nebaví, ale děti na to koukat nemůžou, kvůli sprostým vtipům o kouření čůráků. Je to takové odfláknuté. Vztahy mezi postavami tam prostě jen tak bezdůvodně jsou. Napřklad nechápu, proč Kristen Bell a hlavně ta její dcera měli tak rádi Melissu McCarthy, která se k nim chovala jako kráva. Scénář je nenápaditý a tak nějak mě na tom bavila jen ta Melissa McCarthy, která prostě je dobrá komička. A samozřejmě záporák Peter Dinklage. Jenže ten je tam hrozně málo. Ve finále se to docela zvedne a i jsem se zagebil. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Boli to divoké roky. Naše telá stále boli jedno." Mám rád absurdný humor a Šéfka ho obsahuje veľa, takže som sa napriek klišé scenáru slušne bavil. Svoje určite vykonali aj producenti Adam McKay a Will Ferrell. Nielen pouličná bitka – film obsahuje viacero ďalších podobne kurióznych humorných pasáží, ktoré sú strelené a WTF presne do takej miery, ako zbožňujem (plán, ako sa dostať do budovy). Všetko ostatné je hrozné, vrátane morálneho ponaučenia, ktoré tvorcovia zrejme mysleli vážne. Trocha ako Výmena s Eddiem Murphym? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víte proč máme radši vagínu než vaši pusu? Protože nekecá a nekouše." Nikdy jsem nechtěl být občanem hamburgerového národa a nyní se mi to vrací v podobě mého nepochopení. Já zkrátka nechápu popularitu Melissy McCarthy, neboť mi připadá trapná a taky nemám rád lidi, kteří evidentně sežrali jiné lidi nebo možná slona. Šéfka tedy nijak nevybočuje z řady filmů, v nichž má sprostý špekáček hlavní roli, i když její vyprávění o tom, jak trpí ve vězení při hraní tenisu, mě pobavilo. Taky mě bavil ten zákeřný gauč a wrestling skautek, ale víc pozitiv z toho fakt nevyždímu. Pak už je to jen vulgární, trapné a propaguje to rodinné hodnoty, což jsou tři důvody, proč jsem Šéfku neměl nikdy potkat. Já jsem ji taky chtěl obejít, ale nebylo tam dost místa pro úhybný manévr. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ten rozkládací gauč. Jak ji rozmázl o tu zeď, tak jsem si smíchy málem potřísnila spodky! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No jo Melissa Megera McCarthy se zase řádně předvedla. Další flák kterej dokáže občas i pobavit, ale to nesmí být ta příslušná dáma zrovna na scéně. Sice tu nehodí 3D šavli jako ve Špionovi, ale ani zde si moje sympatie nezískala, aspoň ne jako herečka. Možná jako prasátko, jenom zachrochtat.20% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak blbé a strelené, až ma to miestami trocha pobavilo. Melisu McCarthy nemám rád, ale musím uznať, že jej takéto postavičky tvrdých a cynických žien idú veľmi dobre, takže miestami sranda bola. Len škoda, že tu jej partner (Peter Dinklage) nedostal viac priestoru, zišlo by sa viac doťahovačiek medzi nimi. Preto len slabší priemer. 55/100 ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nemám rád tyhle přehnaně vulgární rádoby komedie, ve kterých neomalená vyžraná kráva vykořisťuje svět a nedostane ani pořádně přes pomyslné koule. Nebylo to vtipné, nebylo to ani záživné. Nudil jsem se a jediné, co mne udrželo u obrazovky, bylo zranění levého kolene, které mne dost omezuje v pohybu. Pokoušel jsem se v jeden moment dosáhnout berlí na ovladač, doplazit se pro pomoc, nebo přežvýkat kabel, ale nakonec jsem vytrval, abych se dočkal srdceryvného finále, ze kterého by i Uwe Boll hodil řádnou šavli. Nevím, jestli mám blbý den, nebo v televizi dávají samá hovna, ale je to již druhý skoro odpad v řadě. Asi si pustím něco romantického, abych si spravil náladu, třeba Kameňák 4! 20% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to až taká tragédia, ako to tu zatiaľ vyzerá nebola. Musím povedať, že film má aspoň pointu, vie čo chce povedať a ide si za tým. Je síce pravda, že všetky blbé americké vtípky sa v tomto filme musia objaviť a viete presne ako niektoré scénky budú pokračovať, ale zase tu boli aj scénky, na ktorých som sa úprimne zasmial. Úprimne musím povedať, že keby som si mal vybrať medzi týmto alebo Paul Blart: Mall Cop 2, tak si radšej opäť pozriem Melissu McCarthy v "The Boss." Musím povedať, že aj moja manželka vie byť občas "hangry" a sú tu aj iné momentky, ktoré pobavia. Kristen Bell je dobrá a aj Ben Falcone je vo filme veľmi vtipný a má dobré hlášky. Je ten film kravina? Áno. Pozrel by som si ho znovu? Nie. Je to typický americký výplach? Celkom určite. Ale na to, aby som sa zasmial mi to stačilo a nemyslím si, že je film až tak zlý, ako ho niektorí robia. Melissa McCarthy mala už síce aj lepšie momentky, ale mohlo to reálne dopadnúť aj oveľa horšie. Ale ak chcete podľa mňa komédiu, kde ozaj mala dobré momentky a neskončilo to len v okey kategórii, tak by som asi viac odporúčil minuloročné Spy. Hodnotenie: C ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se další TVŮRČÍ spolupráce manželského páru Falcone-McCarthy bál, přestože trailer sliboval výrazné zlepšení od jejich první trapné tragické Tammy. Je to celkem svěží a svižná komedie, která se nepřekvapivě celá motá kolem Melissy, ale tu já mám rád, takže mi to nevadí. Není to nic vyjímečného, ale upřímně jsem se bavil i zasmál a nebýt té klasické moralizující části možná je Boss ještě lepší. Každopádně vtipná dobře natočená komedie. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Podle mně jste schválně vypípali ty největší komplimenty." Melisse to pořád jde, ještě pořád nezklame. Zajímavých a humorných scén je tady dost. Taky mě poprvé pořádně bavila Kristen Bell, asi potřebovala vyzrát a dospět. Průser podobných komedií je, že jejich tvůrci často to, co v nich zaznívá, myslí smrtelně vážně. Ponaučení a výchovné pointy komedie většinou kazí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy. Myslím, že je to dosť výstižný komentár k tejto priemernej, klišém prežratej americkej komédii. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy byla dobrá v jediné roli: jako Sookie v Gilmorových děvčatech. Její herecktví je otřesný. Přehrává, je si jistá svými trapnými vtipy a kdyby nebyla tlustá, nikdo ji do žádného filmu neobsadí. Šéfka je film pro Melissu a ta si ho měla nechat ve svém trezoru. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pán Falcone, tak toto bolo naozaj dosť chabé - či už dejový rámec, postavy alebo aj samotný humor, ktorý mal byť v podstate zrejme najväčšou prednosťou celého filmu. Predchádzajúci film Spy ma celkom bavil (aj zasmiať sa na tom dalo pomerne dosť), takže v prípade The Boss som dosť sklamaný. Bolo tu síce zopár dobrých hlášok, nad ktorými sa dalo pousmiať, ale globálne nič extra. Sebecká postava Michelle ma vôbec nebavila, zato Claire v podaní Kristen Bell, to bolo už o inom. Ale celkovo som čakal oveľa viac, ale tak aspoň na 2* to bolo. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já prostě zbožňuji humor Melissy McCarthy, a proto mi udělá radost každý film, ve kterém se objeví i když se většinou jedná o průměrné americké komedie, které neurazí ani nenadchnout. U jejích scén se vždycky zasměji a tenhle film nebyl výjimkou, jediné, co bych z toho vystřihla by byli sexuální narážky a scény mezi Melissou a Peterem Dinklagem. Jinak super. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy je sice plnohodnotny clovek, ale ako vidim, ani ona sa neubranila uchylarnam, ktore zas prepasovala do filmu. Dax Shepard /Nekecej a padluj, Soudce 2014/ tu bol zbytocny. No nic, tento filmovy vykal s uchylarnami mne sympaticky nebol, ne, ne : 5 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne že by všechno bylo úplně super,ale asi sem podobné odlehčení potřeboval a provinile přiznávám,že mě Šéfka pobavila víc než sem čekal.Pár vtipů sice zase zbytečně přes jak je již tradicí,ale jako celek za mě OK...70% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jediný pozitivum tohodle jinak slabýho odvaru je role Melissy.Skoro vždycky mě v rolích sere,ale tady je sice kravkou,ale herecky snesitelný.Jinak blbost.40%. ()

Reklama

Reklama