Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (CinemArt)

(více)

Recenze (183)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když je ve filmu nějaká dvojice, tak většinou nemám problém přijmout skutečnost, že oba jsou na plátně tak nějak rovnoměrně. Tady je to ale snad poprvý, kdy jsem se setkal s tím, že by jedna postava brutálně zazdila tu druhou. Působilo to totiž tak, že Adam DeVine je v příběhu pořád a Zac Efron takřka vůbec. Ne, že by to pro celkový příběh mělo nějaký význam, ale přišlo mi to poměrně zvláštní. Kór když se příběh netočí jenom kolem jednoho, ale právě, ještě k tomu záměrně, kolem bratrů. Komediálně jsem byl ale naprosto spokojen. Poctivá americká komediální tří hvězda, kde mě nejvíce ze všech potěšila Anna Kendrick, která hraje to svoje a opět to hraje tak naprosto božsky, že jí nemůžete nemít neradi. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $46,009,673Tržby Celosvetovo $77,043,947Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,239,831Tržby za predaj DVD v USA $3,528,289║ na jedno kopyto tieto komédie ako že komédie /20%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Píčovina, která mě ale dokázala rozesmát. Bylo mi trapně, ale postupně to bylo stále zvrhlejší, až jsem se přistihl jak se směju. Třeba masáž byla fakt vtipná. Holky byly obě fajn. Hlavně Anna Kendrick. Z kluků mě docela sral Adam DeVine. Přijde mi, že má takovej prasečí ksicht. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCEME, ABYSTE SI PŘIVEDLI NA SVATBU PARTNERKY. SLUŠNÉ, SERIÓZNÍ, CHYTRÉ HOLKY, CO VÁS UDRŽÍ NA UZDĚ!“… /// Kreténská zápletka, která nakonec nemá debilní formu. Základem je bejt ujetej – mezích sexulních norem (a vyhnout se kreténismu a obludnostem). Místama je to taková holčíčí „Pařba na Havaji“ a přestože se nepaří nijak neobvykle, je to vlastně prdel. Čekal jsem jen (další) Efronovu exhibici, ale nakonec se z toho vyklubala normální komedie, po který někteří smáznou svý svatební video, páč je nudný… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti (Inspirováno příběhem Mikea a Davea Stangleových). 2.) Zjistím, na co dát bacha při rychlým shánění holky. 3.) Thx za titule „westside“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak už né Rogenovky, ale Efronovky?? Poslední dobou je Efron velmi často na scéně, ale má čuch na dobré komedie, tudiž mě baví. Aubrey Plaza je správná kobra, která dodává filmu vzrůšo, Anna Kendrick byť je roztomilá její chování a hlas mi místy lezl na nervy,ale nejhorší snad byla Sugar Lyn Beard, která mluvila jak Mimoň. Pokud opomenu příšerné ženské chování, tak jsem se mile pobavil, vrcholem je scéna s masážemi ( No penetration only vibration :D). Fajn jednohubka na odpoledne. 70% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Kdyby Mike nebyl tak otravný maník (nebo to bylo jen hercem?), tak dám i vyšší hodnocení a nikdy jsem nevěřila, že by film mohl zachraňovat "výkon" Efrona. Svět se zbláznil. Novodobé komedie už nejsou nic pro mě, mám radši inteligentnější humor, ale našlo se tu pár momentů, kdy jsem se od srdce zasmála.. A napadá mě, jestli bych neměla změnit maséra? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem stupidni romantickou komedii, dostal jsem giganticky stupidni, misty radne nechutnou a extra sprostou romantickou komedii, u ktery jsem se valel smichy po zemi od zacatku do konce. Naprosto vymletej pribeh, herci banda super sympatickejch dementu a krome par hluchejch mist neskutecna smrst tu vice, tu mene, ale spis vice sprostejch foru. Naprosto idealni film na totalni vypnuti mozku. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máme si přivíst na svatbu holky? Smí se to vůbec?" Malá sestřička Jeanie se vdává a já jsem doufal, že bráchové Mike s Davem to rozjedou tak, že zničí hotel, potopí Havaj a donutí nějaký ten hurikán zbaběle odvát na pevninu. Leč nestalo se tak. Bratři sice mají své chvilky, jejich "solidní" protějšky to s alkoholem, drogami a pornem taky umí rozbalit, ale celkový dojem je trošku mdlý. Nakonec si tu párty ani nebudu moc pamatovat, protože mi v hlavě zůstane masáž cestou blaženosti, skoky na čtyřkolkách, www.oddejtesamisebe.com a Tatianino vyprstění Terry za lístky na Rihannu. To bylo slušné, ale já jsem chtěl pořádnou jízdu. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Pár dobrejch fórů, který ale fungujou spíš na papíře, než pak předvedený ve filmu. Casting z prdele ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Skvělá a velice zábavná komedie, která místy připomíná Nesvatbovi na které sama mnohokrát odkazuje. Prakticky nemám co bych dílu mohl vytknout, neboť osudy hlavních hrdinů jsou velice zajímavé a jejich vzájemnou interakcí vznikají velice humorné scény. Ze zásady, abych všakl u komedie mohl vůbec uvažovat o pěti hvězdách se  musím v průběhu nasmát mnohem více a také je nezbytné, aby na jedničku zafungovaly dojemné scény které se zde však nenacházely. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zac Efron je poslední dobou snad všude. Pravdou díž, že do své rekonvalescence filmové kariéry dal vše a teď sklízí ovoce. A lidi na to slyší, což je důkazem u této jednoduché komedie, která okouzluje krásou pompézních zelených havajských lokací, kde všechno šlape jak má a je to svižnější než všechny Zackovy loňské kousky. V konkurenci s žánrovými klasikami to neobstojí, ale jako jednohubka fungují Mike a Dave parádně...7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

První polovina docela děs, až jsem si říkal, zda Zac Efron, který se dva roky zpátky snažil docela úspěšně dokázat, že není jen hercem jedné limonádové muzikálové série, došlé scénáře vůbec čte. Kupříkladu v (Ne)zadaných vykládal věci, které měly docela hlavu a patu, jeho loňské zastavení s Robertem De Nirem bylo naopak trapným výkřikem, tentokrát jsme někde na půli cesty. Sestřička se vdává, starší volnomyšlenkářští bráchové tak mají za úkol jí jeden z nejdůležitějších dnů v životě neposrat. Protože to, co se hodí na studentskou party, rozhodně nepatří na rodinnou oslavu nebo třeba pohřeb. Jenže hoši se rádi hecují, rádi jdou do něčeho, aniž by předtím sepnuli mozkové závity, a rádi na podobných akcích balí oslavující ženštiny. Takže na tuhle svatbu musí dle příkazu rodičů přivést opravdu slušné dívky. Ústřední čtyřka si docela sedla, zřejmě se dost improvizovalo, leccos domýšlelo na place, leccos se pak ve střižně (bohužel) nevyhodilo. Jinak ale tvůrci sympaticky využívají prostředí, kde se svatba odehrává, v druhé polovině sypou docela zdatné gagy, místy bych se navíc nebál leccos přiostřit, narážky na filmy jsou fajn, roztomilá Anna Kendrick, která by ovšem jinak měla vyměnit agenta, uhrála všechny polohy se ctí, takže nakonec vlastně i spokojenost. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Presne takto si predstavujem komédiu, postavenú na "primitivizme". V každom z nás "drieme". Áno, áno, aj vo mne. A je to vonku!! :D Úplne na hlavu, dementný snímok, bez štipky rozumu a vážnosti. Bavil som sa! A miestami náramne .. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zac Efron se mi poslední dobou začíná zamlouvat čím dál víc. Asi je to tím, že se dal na ten typ bláznivých komedií, které vyloženě hltám. Tahle je naprosto ujetá a ztřeštěná. Navíc super ženský cast, Aubrey a Anna, super dvojka. Chci další podobně ujeté komedie, tak se Zacu čiň! :D ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

50/50 páč sem se u toho stejnou měrou sám propadal trapností do sedačky, ale i dost dobře pobavil a zasmál. Posledních dvacet minut a gag reel jsou parádní, potěšilo navíc i kvantum fórů odkazujících na známé filmy a seriály. Na dvojku bych se klidně podíval, R-kové komedie mají něco do sebe... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slaboučká komedie, která blbnoucí potenciál rozhodně měla. Rozhodně zklamání. Povedenějších záseků je minimum a Adam Devine je vyloženě otravnej. 40% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Efron to v tomto roku celkom rozbehol, ale tu už mu došla pára. Klasická komédia s tupým humorom, kde sa dvaja týpci snažia zohnať baby na svadbu. Príbehom to určite neoslní, počasím skôr, postavy a ani ten spomínaný humor za veľa nestoja, ale koniec koncov som to dopozeral do konca a pár krát som sa na nejakej stupídnej kravine zasmial, takže áno dá sa to pozrieť. Raz. 60% - 3* ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Zajímavé na tomhle filmu je, že je podle skutečných událostí. Ale je to vlastně klasická komedie kterých ročně vzniká mnoho. U komedie záleží jak se u ní divák baví? A baví se u tohohle divák? Jo. Pár trapných vtipů tam je ale jinak je to zábava, Adam Devine a Zac Efron jsou skvělá bratrská dvojka a i Aubrey Plaza a Anna Kendrick jsou taky skvělé duo. Po Tarzanovi tu tedy je další film který vypadal jako zklamání ale nakonec dopadl dobře....... ()

Reklama

Reklama