Reklama

Reklama

Šílení kanibalové

  • USA The Bad Batch
Trailer

VOD (1)

Vyhnaná do pusté země plné vyděděnců, hledá své místo někde mezi drogami napuštěnou pouštní komunitou a enklávou kanibalů. (Netflix)

Zajímavosti (5)

  • Režisérka Ana Lily Amirpour má v oblibě klasickou tvorbu efektů. Hlavní designér make-up efektů Tony Gardner tak měl plné ruce práce. (Caszidy)
  • Zatímco se obecně předpokládalo, že amputace končetin Arlen (Suki Waterhouse) byly dosaženy digitálně, většina všech záběrů je ve skutečnosti make-up efekt. K vytvoření požadovaných záběrů bylo zapotřebí spousty předběžného plánování a storyboardingu. (Caszidy)
  • Vzhledem k faktu, že film byl natáčen v extrémních podmínkách za vysokých teplot a primárně v exteriérech, tak nebyla použita soundstage pro nahrávání zvuků. (Caszidy)
  • Většina natáčení probíhala v Bombay Beach v Kalifornii. Bombay Beach je technicky stále částí Nilandu v Kalifornii a mnoho místních bylo do filmu obsazeno jako komparz. (Caszidy)
  • Většina komparzu a neherců pochází ze Slab City, tzn. stejné kalifornské komunity, kterou navštívil hlavní hrdina snímku Útěk do divočiny (2007) Chris McCandless (Emile Hirsch). Většina „Slabberů“ nepotřebovala žádný make-up ani další úpravy. (Caszidy)

Související novinky

Jim Carrey kanibalem

Jim Carrey kanibalem

20.03.2015

Jméno Ana Lily Amirpour vám asi nic neříká, už brzy by se to ale mohlo změnit. Mladá režisérka, která loni debutovala upírským hororem Sama nocí tmou, patří mezi nejsledovanější nové tváře. A její… (více)

Reklama

Reklama