Reklama

Reklama

Ghoul

  • Slovensko Ghoul
Trailer 1

Trojice filmařů se vydává na Ukrajinu s cílem natočit unikátní dokument o kanibalismu. Strašlivý hladomor v letech 1932-1933 tu dohnal spoustu lidí k děsivým činům. Nečekaně se jejich pátrání začíná propojovat s příběhem jednoho z nejzvrácenějších zločinců novodobé historie, kanibala Andreje Čikatila. Během 12 let spáchal přes padesát brutálních vražd, při nichž své oběti částečně snědl. Společně s místní tlumočnicí, průvodcem a senzibilkou se snaží odhalit tajemství domu, kde se vše odehrávalo. V opuštěném stavení uprostřed ukrajinských lesů se z filmařů i jejich doprovodu však brzy stávají nedobrovolní vězni. Stísněný pocit ve zdech domu se mění v děsivá setkání s jiným světem. Ze záměru natočit dokument se stává hrůzyplný boj o život. Nikdo netuší, kdo nebo co je TAM VENKU... (Bioscop)

(více)

Diskuze

-rooney-

-rooney- (hodnocení, recenze)

Film českého režiséra, a na české titulky se čeká déle než na čínské titulky k mexickému filmu s Finským režisérem. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Marceloo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Na začátku filmu byla naivita, že to bude horror, který mě překvapí, potom samozřejmě se dostavila krutá realita v podobě neustále se opakujících motivů v hororech, takže jsem chvilkami čuměla a říkala si, tak už to skončete. No na konci se mi přece jenom líbilo, skvělý adrenalin ve všech částech těla. No konec moc nenadchnul, co se týče příběhu, ale celkově jsem se párkrát lekla a byla v očekávání. Kamera sice třasavá, ale ne tak moc, abych mi to zas tak moc vadilo (a to jsme seděli v první řadě), příběh časem pokulhával a ne vždy jsem se vyznala, ale to vše vynahradilo prostředí ala "Blair Witch project", které stálo za to. Herci v pohodě, ovšem nej byla herečka, co hrála Inu, milovala jsem ji i nenáviděla, tak či tak, hrála to skvěle. Tři hvězdy v souhrnu.Sranda, jak na začátku jsem si neustále připomínala, že jde o produkci ČR, i když ve filmu možná ani nepadla žádná sprostá nadávka v češtině, no ale angličtina naprosto srozumitelná.

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

Uživatel Mandalorian smazal svůj příspěvek.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Hodnotenia som teda predpokladal nižšie :D celkom prekvapenie 

na příspěvěk reagoval Gyorgy

Uživatel chaometic smazal svůj příspěvek.

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

jupiter vychází byl nejhorší scifi za poslední dva roky, ani jsem neměl sílu na to napsat komentář...

slovenské zlo jsem neviděl, ale kouknu na to. nevěřím že to bude horší film než ghoul.

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

chaometic

Já Ti neberu Tvůj názor, ostatně je pro mě naprosto pochopitelný. Já jen mám s čím srovnat, a v tomto smyslu ten film není rozhodně špatný. Kdybych Tě chtěl přemlouvat, tak se Tě zeptám, za co jsi dal Jupiterovi za 180M dolarů  jednu hvězdu. :P Btw. kdyby jsi viděl třeba slovenské ZLO, tak by jsi na Ghoula třeba ani nešel a ani by jsme se teď tady o tom nebavili...

na příspěvěk reagoval chaometic

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

všichni máme svůj názor n film. Říkám jenom mým dvěma přátelům se to nelíbilo a lidem co seděli za námi taky  spokojený nebyli..

Ten scénář  byl dost stupidní, chápu je to v modě točit filmy děláný jako autentický, všechno to odstartoval film blair witch.

ale já bych natočil lepší film na tohle téma. Dneska je v modě natočit levný film a propagovat ho podobně jak ghoul aby na tom vyrejžovali nejvíc peněz.  JÁ v tom vidím klamání diváka, proto jsem hodnotil tak nízkým hodnocením.

na příspěvěk reagoval S.Quentin QUALE

Příspěvek byl smazán administrátorem.

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

svět ovládá lidská hloupost a nevědomost. Inteligence v tom nehraje roli

Příspěvek byl smazán administrátorem.

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

chaometic

OK, tak aspoň vím, že jsi film viděl. ;) Já jsem se taky smál při těch dvou scénách, co na tom? A jsem si jistý, že minimálně při scéně se sexem to bylo záměrem tvůrců. Btw. reagoval jsem spíš na ty dva uživatele ze včerejší noci, na Tebe se mi opravdu reagovat nechtělo vzhledem k tomu, jak tady vystupuješ....

na příspěvěk reagoval chaometic

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

S.Quentin QUALE

kdyby jsi si prohlédnul mé hodnocení tak se dopátráš, že ODPAD Dávám minimálně.

V kině žádný dobrý ohlas naopak se tam lidi smáli jaká to byla blbost, třeba séna s vymítáním nebo jak tam řešili sex...

na příspěvěk reagoval S.Quentin QUALE

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama