Reklama

Reklama

Ghoul

  • Slovensko Ghoul
Trailer 1

Trojice filmařů se vydává na Ukrajinu s cílem natočit unikátní dokument o kanibalismu. Strašlivý hladomor v letech 1932-1933 tu dohnal spoustu lidí k děsivým činům. Nečekaně se jejich pátrání začíná propojovat s příběhem jednoho z nejzvrácenějších zločinců novodobé historie, kanibala Andreje Čikatila. Během 12 let spáchal přes padesát brutálních vražd, při nichž své oběti částečně snědl. Společně s místní tlumočnicí, průvodcem a senzibilkou se snaží odhalit tajemství domu, kde se vše odehrávalo. V opuštěném stavení uprostřed ukrajinských lesů se z filmařů i jejich doprovodu však brzy stávají nedobrovolní vězni. Stísněný pocit ve zdech domu se mění v děsivá setkání s jiným světem. Ze záměru natočit dokument se stává hrůzyplný boj o život. Nikdo netuší, kdo nebo co je TAM VENKU... (Bioscop)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Ten film není vůbec špatnej!!!!!Mě se líbil jak sviňa,možná i proto,že proti žánru FF nic nemám.Chtěl bych pochválit lokace-ten barák a les byli přímo excelentní,herecké výkony taky dobré,jediné co mi vadilo nelogičnost při získání kostí Čikatilova bratra,které stačilo asi pohřbít a měli by pokoj,místo toho udělají pravej opak...Ale já byl s filmem hodně spokojen a ani chvíli se u něj nenudil!!!!Čtyry hvězdy

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Na to, jak tento film všichni chválili, myslím že to bylo slabé. Ale popravdě jsem to čekala, že to nebude nic moc.Tak jsem ani zklamaná nebyla. Zachránil to až konec, trochu. Hodně to připomíná Blair Witch, což byla taky slabota.

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

To já taky nevim co to má společného Čikatilo s tím filem. Možná jen tu chudobu a Ukrajinu.

 (hodnocení, recenze)

anglanek

No, jako něco jsem si o něm zjistil a v podstatě vím co byl zač. Kvůli tobě jsem se na to mrknul a docela děsivé teda. Strašný hajzl to byl. Nicméně mi pořád nějak nedochází, co to má společné s tím filmem?

na příspěvěk reagoval anglanek

 (hodnocení, recenze)

anglanek

Můžeš to prosímtě trochu rozvést? Co přesně ti na tom vadilo a proč by nevěděl, kdo je Čikatilo?

na příspěvěk reagoval anglanek

Uživatel BoredKid smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Provedením hodně podobné mému oblíbenému Blair Witch. Ten ale přinesl do světa hororu revoluci. Ghoul nepřináší nic nového. Líbilo se mi prostředí lesů, sychravého počasí a musím pochválit práci s kamerou. Já osobně, pokud bych film režíroval, dal bych si víc práce na ´´odstranění´´ hlavních hrdinů. Možná by tomu celému sedlo méně duchařiny a hrát to více na fyzické zlo, které tam někde po lesích číhá. To duchovno, tam šlo zařadit jak nástroj hlavního padoucha. Co se týče herců, tak nejlepší výkon předvedla Jennifer Armour. Od filmu jsem vůbec nic nečekal a příjemně mě překvapil. 3*

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

KUFI

Souhlas, ztráta času, škoda peněz. Jákl si měl dát u psaní scénáře brko a mohlo to dopadnout mnohem líp. Víc jsem se bál u Scooby-Doo tečka

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Já dám a rád za 4* protože chci podpořit našinec :-) celkem mi to i stačilo je to ala Blair Witch a není to vůbec špatné.

na příspěvěk reagoval Habansz

Příspěvek byl smazán administrátorem.

PROCESOR

PROCESOR (hodnocení, recenze)

Závěrečná bojovka jako na letním táboře to celý shodila. Čeho se máme jako bát, roztřeseného světla?

Uživatel Deryll smazal svůj příspěvek.

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

MustSee pre hororovych kajsmentkarov. Vo filme je vidiet aj nejake maso, avsak ak je niekto velmi hladny, nech si pozrie iny horor. Footage kamera je v tomto pripade idealna. Mrazivu atmosferu doplna zasadenie pribehu na Ukrajinu s poukazanim na hladomor za Stalinovych cias. Film ma trosku pomaly rozbeh, ako keby siel do kopca, no zrazu sa ocitnete na kopci a potom suuuusom dole.

Kete

Kete (hodnocení, recenze)

ten konec byl totálně na hovno..kdyby ho zvládli tak dám 2 hvězdičky ale takhle se to nedá.

martess

martess (hodnocení, recenze)

hansel97 , Abes

Abes: Môžeš to pomenovať hociako obmedzene stale to je trapne minus pre tento "film".

hansel97: :D hehe a ty si dosť dobry vtipkar... i keď GoG ma tiež vela fanušikov tak prečo nie toto :/

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Je to dost dobrý horor, fakt nevím, jakej scénář od hororů chceš. Tady byla i na něm odvedená naprosto normální a slušná práce, kdy si všichn myslí, že je všechno v pohodě a když zjistí že není, je pozdě. Tenhle horor je fajn a pokud mi na něm něco vadilo, tak scénář rozhodně ne. A ani se nedivím, že jsou horory skoro všechny stejné, protože když pak někdo přijde s něčím příběhově tak originálním jako je Neutečeš, tak si všichni jen stěžujou, že je to kravina. Tak mi řekni, jak bys tady chtěl vylepšovat scénář.

na příspěvěk reagoval Marceloo, martess

martess

martess (hodnocení, recenze)

Predsa v Konštantinovi bola ženska ktora mala dostat na svet nejake monštrum až na to že to pôsobi zufale a uchylne ked ide o takyto mali projekt.  A čo tak diskutovať o tom ako to zobralo iknou krôzi realneho sveta ktora je bezchybna čo sa tyka hororu a urobia z toho takyto hnus? tych ludi mi mali zavriet! tento film čerpa z tak bohatych zdrojov že pokaziť to tak ako to pokazili môže byť jedine umysel. Škôlkari by napisali lepši scenar

na příspěvěk reagoval Abes

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Camran

tak si pusti nejaky blbowoodsky vyplach a la Spajder man alebo X dement. Na cesko -ukrajinsky film je toto slusny priemer 

Camran

Camran (hodnocení, recenze)

Nic nového pod filmovým sluncem...za mne...usnul jsem asi u 40 minuty, dokoukával ráno u kafe....film byla velká bublina ještě před svým uvedením, ale samotný film jedna velká nuda.

na příspěvěk reagoval Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

:))) jasne no... dvojity meter funguje to je jasne.... ale tak zase musis uznat, ze ked daco skopiruje Tarantino, tak je to trosku na inej urovni cele ako ked kopiruje niekto iny :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Reklama

Reklama