Reklama

Reklama

The Fundamentals of Caring

  • USA The Revised Fundamentals of Caregiving
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben (Paul Rudd) prožil velkou osobní tragédii a ztrátu. Aby se z ní dostal, rozhodne se vydělávat si peníze jako pečovatel. Jeho prvním klientem se stane 18letý Trevor (Craig Roberts), kterému ani svalová dystrofie nebrání projevovat svoji hlučnou povahu. Máme tu dva hrdiny: jeden je paralyzován citově, druhý tělesně. Společně se vydávají na cestu, aby hledali přátelství i naději. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Mali ste dnes otrasný deň? Áno? Tak si pozrite tento film a garantujem, že bude trochu lepšie. Je to veľmi príjemná road-movie. Smutno-veselá s výbornými hláškami, skvelou hudbou a Craig ako Trevor bol fantastický. Len si to tak pekne plynulo a ja som mala tuším na tvári stále ľahúčky úsmev. Odporúčam! ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Po první půlhodině jsem chtěl tenhle Netflixovskej pokus vypnout. Vyloženě mě štvalo, kam se to ubírá, utírání prdele invalidy s pomocí Paula Rudda a tak vůbec. Pak se snímek naštestí překlopí do velmi příjemné road movie se super Selenou Gomez (jo) a dobře hodinu se to snaží zařadit do tak vzácné kolonky s názvem "feel good klasika". To se filmu nakonec úplně nepodaří, ale opatrné doporučení a 7/10 si to ode mne přece jenom vyslouží... ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Díky zvolenému tématu mohl snadno snímek skouznout k lacinému tvůrci hojného počtu slz, ale naštěstí se tvůrci rozhodli vydat odlehčenější cestou. Nechápejte mě špatně, dojemných momentů je tu hodně, ale kupodivu přichází i z míst, odkud byste to nečekali. I přes těžké momenty na mě snímek působil především jako feel good film o překonávání překážek, který je obohacen sympatický suchým a mnohdy i drsnějším humorem, který často funguje výborně i ve vážnějších scénách. Pochvalu si zaslouží Paul Rudd, který zde dostal možnost předvést svůj herecký um v téměř všech polohách a dostalo se mu šťavnaté role, ve které se mohl pořádně realizovat. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Výborní herci. Craig bol nezvyčajne dobrý, zhltol som mu to aj s jeho vozíkom. Jeden z mála filmov, kde mi nevadil ten tlak na city divákov. No a za výber pesničiek by som snáď al aj päťku. Dokonca tam dali aj nedávno zosnulého Leonarda. Výborná oddychovka, určite odporúčim a pozriem ešte raz doma s rodinou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nieco tak ako Manchester by the Sea, kde zase miestne vystudovane filmove teoretiky - elitari boli namako s Kejzyho Efleka, coz je pre mna katastrofalno -katastroficky herec. Ba co je horsie, uz multi -kulti propaganda uraduje naplno, vo Francii sa vyrojila multikulti propaganda Nedotknutelni a tu zas vidim americku odpoved. Pricom ma to len cosi do seba, ako ze citove vyprahnutie sa riesi, ale ak chcete citovu paralyzu treba poliecit /od prirodzenia som dobrak/ e jednak tolerujem aj tu svalovu dystrofiu ci citovu paralyzu. No ale to je malo na to, aby sa vystaval a natocil o tom film. Iste, iste je to feel good film,a to je dobre, pohodova atmosfera tomu tiez svedci, len toho cestovania tam bolo malo - a mohla byt aj nejaka drsnejsia scena - havarka hovnocucu ? Tak bych vyletel mozno aj na 4 hviezdy. Takto len slusny priemer 55 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Keď sa Ben (Paul Rudd) zhovára s otcom Dot (Bobby Cannavale), spomenie, že Trevorovo ochorenie postihuje 1 z 3500 mužov. Údaj odkazuje na to, prečo sa Trevor (Craig Roberts) pýta ľudí, aby si vybrali číslo medzi 1 až 3500. V podstate uvádza štatistiku svojho ochorenia. (nirvana91)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Georgia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama