Reklama

Reklama

The Fundamentals of Caring

  • USA The Revised Fundamentals of Caregiving
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben (Paul Rudd) prožil velkou osobní tragédii a ztrátu. Aby se z ní dostal, rozhodne se vydělávat si peníze jako pečovatel. Jeho prvním klientem se stane 18letý Trevor (Craig Roberts), kterému ani svalová dystrofie nebrání projevovat svoji hlučnou povahu. Máme tu dva hrdiny: jeden je paralyzován citově, druhý tělesně. Společně se vydávají na cestu, aby hledali přátelství i naději. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (59)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Výborní herci. Craig bol nezvyčajne dobrý, zhltol som mu to aj s jeho vozíkom. Jeden z mála filmov, kde mi nevadil ten tlak na city divákov. No a za výber pesničiek by som snáď al aj päťku. Dokonca tam dali aj nedávno zosnulého Leonarda. Výborná oddychovka, určite odporúčim a pozriem ešte raz doma s rodinou. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Snímek je příjemný vtipný a přitom se smysluplným dějem. Všechno má spád a hezky se mi na to koukalo. Není to vyloženě komedie a není to vyloženě ani drsný a náročný film na shlédnutí. Hudba je fajn a herci taky ( a to dokonce i Selena, kterou moc ráda nemám, ale tady mi nevadila). Tři a půl hvězdičky. ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd ako neskutočný sympaťák v úlohe neskúseného opatrovateľa, Craig Roberts ako drzý, ale neskutočne zábavný vozíčkar a Selena Gomez ako odvážne dievča, ktoré utieklo z domova a snaží sa dostať čo najďalej pomocou stopu. Vďaka tejto parádnej trojici, v ktorej je každý jej člen odlišný má toto road-movie naozaj dobré grády. Ani chvíľu som sa nenudil a v niektorých momentoch som sa vďaka trefnému humoru nevedel prestať smiať. Za mňa 8,5 Slim Jimov z 10. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Díky zvolenému tématu mohl snadno snímek skouznout k lacinému tvůrci hojného počtu slz, ale naštěstí se tvůrci rozhodli vydat odlehčenější cestou. Nechápejte mě špatně, dojemných momentů je tu hodně, ale kupodivu přichází i z míst, odkud byste to nečekali. I přes těžké momenty na mě snímek působil především jako feel good film o překonávání překážek, který je obohacen sympatický suchým a mnohdy i drsnějším humorem, který často funguje výborně i ve vážnějších scénách. Pochvalu si zaslouží Paul Rudd, který zde dostal možnost předvést svůj herecký um v téměř všech polohách a dostalo se mu šťavnaté role, ve které se mohl pořádně realizovat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Velmi obyčajný príbeh, ktorý chce vyzerať neobyčajne. Paralela s francúzskymi Nedotknuteľnými je očividná. Ibaže ten vozičkár tu nie je vôbec sympatický. Vlastne je totálne otravný. Ide o príbeh, ktorého hlavnou myšlienkou je katarzia, očistenie sa od osobných problémov všetkých dvoch - troch hlavných postáv, ktoré ku koncu už nikoho nezaujímajú. Téma vykúpenia prevedená ako road movie mi nesadla. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu trvalo 26 dní. (nirvana91)
  • Keď sa Ben (Paul Rudd) zhovára s otcom Dot (Bobby Cannavale), spomenie, že Trevorovo ochorenie postihuje 1 z 3500 mužov. Údaj odkazuje na to, prečo sa Trevor (Craig Roberts) pýta ľudí, aby si vybrali číslo medzi 1 až 3500. V podstate uvádza štatistiku svojho ochorenia. (nirvana91)

Reklama

Reklama