Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Recenze (51)

emma53 odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem takovou hrůzu neviděla. Do háje, já jsem až po půl hodině zjistila, že jsem si ho spletla s filmem se stejným názvem. Tohle je fakt no comment ! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Věřím tomu, že mezi mocnými manažery musí být SM celkem v oblibě, ale divák by si chtěl taky trochu užít. Mne tedy nějaké to "Yes, sir" moc nebralo a občasné plácnutí přes sedinku mi taky moc vzrušení nenabídlo. Alespoň po obrácení rolí to vypadalo trochu slušněji, ale pro mne není příliš velkou zábavou sledovat tahání za cizího pinďoura. Přesto jsem se nijak zvlášť nenudil, koukat bylo na co, uběhlo to v solidním čase a tak nezbývá než to ohodnotit, okomentovat a zapomenout. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Stathamova děvka z Expendables má slušnou postavičku, ale její afektovaný herectví to zrovna nevytrhne. Další film o ničem kterej opravdu tak trochu připomíná levnější variaci na 50 odstínů šedi. Překvapivě je to o něco lepší. Asi kvůli rozumnější délce při který než jsem si řekl, no to je, ale sračka, tak to skončilo.15% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je trochu otázka, co tohle dělá na ČSFD, protože jestli je tohle film, tak Tesařová má na hrudníku dvě ploché střešní latě. A to teda fakt nemá, protože za a) jsem se díval a b) by to jinak byl ryzí odpad. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ano, Asylum nám opět ukazuje, jak umí být romantický, když chtějí. Tady to není jen zapálená pohřební svíčku uprostřed předsíně. Tady jsou cíga po akci, před akcí, jezdí se tam v naleštený káře, vysněný job a na konci je právě uplný vyvrcholení. Uplná lahoda. Já miluji ASYLUM! ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Fanoušci BDSM budou očekávat variaci na "Šediny", ale doufám, že i ty nejvíc zpitomělý, poznají, co to je za neskutečnou pí*ovinu. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Z času na čas sa vyhodia peniaze do studne. Zaplatíte hercom, ktorí nevedia hrať a kúpite scenár od niekoho, kto by nenapísal ani leporelo. Pardon, tu nikomu nebolo zaplatené, ten debil si to natočil sám. Ale neviem pre koho a predpokladám, že teraz sa mu sakra zle spláca ten úver, čo bral na nakrútenie tohto skvostu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tvrdé, no veľa žien toto vníma ako príklad ako by sa mal muž správať, akurát to až tak na verejnosti nedávajú na sebe vidieť. Je to proste o tom zvieracom v nás a preto to nie je zlý film, aj keď rád by som to videl inak a rád by som to videl viac rozvité, či už k dôvodom, k zmene, no určite minimálne viac do detailov to súčasné. Samozrejme vek otca a dcéry tu akosi nesedí už vzhľadovo. Biznis príbeh sa mi tiež veľmi nepáči, také to frajerstvo, tohto zobrazovania sveta mám za tie roky už dosť, v mnohom je odtrhnuté od reality života väčšiny ľudí planéty. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

5 sekúnd záberov na nahé kozy (Ne)Charizmatickej Carpenter. Snáď nemusím popisovať, že tu máme ďalší film, ktorý ukazuje, aký vlastne obrovský kus ženskej populácie ( česť výnimkám ) v skutočnosti je. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Pěkné dílko. Cože, jen 25% ? Možná je to tím zařazením. Já bych ho dala spíš také mezi erotický, nejen jako drama a thriller. Ale nelíbil se mi konec. Zato Charisma má opravdu velké charisma. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že tu bude nahá Charisma Carpenter, což se poštěstilo nejen v první scéně, kde je to velmi rychlé. Poštěstilo se i dál a místy je to celkem odvážné. No, vlastně tak v jedné scéně. Jinak je to bohužel dějově hodně hloupé a je mi jasné, že to těží z "50 odstínů šedi". Škoda, že to nebylo ještě odvážnější a trochu víc sexy po delší dobu. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

No na tenhle film jsem se kouknul jen ze zvědavosti ...a... bída. Tu jednu hvězdičku dám za prsa néé moc atraktivní herečce. Padesát odstínů s Dakotou Johnson o sto procent lepší. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Někdy umí studio Asylum neuvěřitelně a příjemně překvapit. To se stalo také u snímku Bound, kdy dcera bohatého fotříka vymýšlí plán na záchranu rodinné firmy a přitom si neskutečně užívá divokého a vášnivého sexu. 55% ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Lituju všechny chudáky, kteří se těšili na erotický film! Místo toho dostali ...já ani nevím jak tuhle kravinu nazvat! Asi nechtěnou parodii na Dallas, Dynasty a telenovely, soudě podle těch cca 15 minut, které jsem na to střídavě při přepínání vydržela koukat, čistě z nevěřícnosti, že je to tak pitomé. Při scénách s otcem v kanceláři (doufám, že byl nevlastní, vypadali totiž naprosto stejně staří) a pak na jakési poradě, kam ta obstarožní silikonová blbka naklapala s nesplněným úkolem nebo při jejím dallasovsko alexisovském vyjednávání s jakýmsi boháčem jsem se už smála. Vždyť ona ani neměla žádnou mimiku. Bylo to hrozný! Můj nachlazený manžel se utábořil v jiném pokoji a tak bohužel toto veledílo nekomentoval svým obvyklým způsobem, tak mě to fakt nebavilo. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Bohužel tam není ani troška humoru, nebo byť jen lehkého nadhledu. Takže se stalo, že tak vážné věci, které hlavní hrdinka řeší (problémy v posteli, uvědomění si vlastních fetišů, kurvící se dcera, nějaké nepodstatné problémy v práci, kde je očividně jen díky tatínkovi), vyzní naprosto směšně. Takže ano, je to blbost :-), navíc s nedomyšleným koncem. Povinná jedna hvězda za více než zachovalou Charismu Carpenter a její chirurgicky zdařilé pětky, na které jsme čekali věčnost, od Buffy-Přemožitelky upírů. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto Carpenter robila určite len pre peniaze. Sprvu som si myslel, že to bude paródia, ale ono sa to chcelo a aj hralo na niečo seriózne. Taký veľmi chudobný, vzdialený bratranec možno až z tretieho kolena tohtoročného hitu s veľmi podobným názvom. Jedna jedniná za Carpenter a za jej oné. 1 z 5 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

The Asylum a erotický film? Kuriozita. Předem upozorňuju, že film Padesát odstínů šedi, na kterém je tento mockbuster založen, jsem dosud neviděl, takže ani nemohu říct, jak moc a v čem si jsou oba filmy podobné. Vezmu to tedy čistě z pohledu dalšího zhlédnutého filmu od neslavného studia. Nepříliš prosperující a stejně ani tak šťastná MILFka, která se nechá svést sic pohledným, ale už od pohledu odporným chlápkem, který je naprosto zvrhlý a jde mu jen o to jedno. Asi o tom je první polovina filmu, kdy ta druhá se náhle raketově mění v drama a dostává se i nějaké té uspokojivé spravedlnosti, když sebou tedy do té doby hrdinka nechává pouze manipulovat a opravdu musí dojít na lámání chleba, aby se jí rozsvítilo. Scénky odehrávající se na poli realitní firmy byly těžce nezáživné, protahované. Erotické scénky vypadaly naprosto hloupě, spojené situace místy až příliš zvrhle. Ne, ne. Dát tomuto studiu do ruky jakékoliv téma znamená katastrofu, při nejlepším marnou snahu. Zde uděluji hvězdu za to, že alespoň hrdinka dobře vypadala. 15% ()

Reklama

Reklama