Reklama

Reklama

Listopadoví vrazi

  • USA November Criminals (více)
Trailer

Dvojice čerstvých vysokoškoláků (Ansel Elgort a Chloë Grace Moretz) si užívá čerstvé milostné vzplanutí, po tajemné vraždě jejich spolužáka ale musí odhalit pravdu o jeho smrti na vlastní pěst. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Chloë Grace Moretz. Sedí mi ve spoustě divných filmů, protože je prostě taková úplně jiná. Ale Listopadoví vrazi jsou divný takovým tím způsobem, kdy čekáte, co z toho bude. A ono z toho není vůbec nic. Žádná složitá zápletka, žádná facka divákovi... Prostě osmdesát minut pátráte po tom, kdo toho baristu ze Starbucksu (protože to byl jasně Starbucks) zabil. Nuda. Ani Cloe a ztráta jejího nečiní film nijak výjimečný. Je to takový ten film, co za pár let půjde na Nově, a když v půlce usnete, nic moc se nestane. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělej film pro stanice jako Prima Love, Barrandov Krimi atd. I když možná ani tyhle stanice by to nevysílaly, protože jak je jejich zvykem najebat do upoutávek to nejlepší, tak tady by neměli z čeho vybírat. Film je ukrutně nudnej, nic se tam neděje, název nemá nic společnýho s dějem. Marně pátrám v paměti, jak jsem zrovna na tenhle snímek narazil, rozhodl si ho stáhnout a snad po roce se na něj podívat. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"November Criminals" bol filmom, na ktorý som bol úprimne zvedavý. Možno ako jeden z mála som do toho dával isté nádeje, no v realite som ostal sklamaný. Ale aby som ten film hneď nezakopal, tak sa poďme pozrieť na to, čo je na ňom dobré. Myslím si, že sú tu scénky, ktoré sú milé, napriek istej rozpačitosti, ktorá z nich plynie. Ako napríklad prvé milovanie Phoebe a Addyho. Pekné zábery, na ktoré sa pozerá príjemne. Len tie dialógy ich kazia. Ako som povedal, pôsobí to veľmi rozpačito a vôbec nemám pocit, že chémia medzi Chloe a Anselom funguje. Skôr mám pocit, akoby ani nevedeli ako sa jeden k tomu druhému majú správať. Neviem, či to tak bol spracované v scenári, no tá chémia sa medzi nimi absolútne nepretláča a nefunguje. Rodičia hrdinov sú okey, hoci som z Catherine Keener mal pocit, že jej postavu nebudem mať rád, nakoniec sa v nej niečo skrývalo. A čo musím oceniť je fakt, že sa predsa len niečo dozvieme o obeti a dôvodoch, prečo bol zavraždený. Možno by som chcel, aby to nebolo tak priamočiare, no na druhú stranu, nie je to film, kde máme policajné vyšetrovanie, ale len kamaráta, ktorý to poníma veľmi laicky. Ale dostane sa k tomu čo potrebuje. No okrem nefunkčnej chémie sú aj s filmom ďalšie problémy. Chloe má jeden veľký problém vo svojom herectve. Vždy keď ju vidím, tak vidím Chloe ako herečku. A nie postavu, ktorú by prezentovala. Častokrát pôsobí, že hrá tú istú rolu a dosť jej to uberá kredit. A v tomto filme tým dosť trpí. Hoci je pravda, že jej postava je celkom okey, tak mám neustále pocit, že vidím len Chloe. Pri Anselovi mám problém, že často robí úplne nezmyselné rozhodnutia, ktorým úplne nerozumiem. Najmä, keď ohrozujú jeho vlastný život. Snaží sa nám to vysvetliť, no jeho myslenie je v mnohom prevrátené a zaslúžil by si občas facku, aby sa konečne zobudil. A keďže sa film sústredí hlavne naňho, musíte si na to buď zvyknúť, alebo odtrpieť. To sú vaše 2 možnosti. Dialógy vo filme sú tiež podľa mňa často nasilu vtláčané, aby zneli poetickejšie. Občas je to fajn a môže to byť milé, no na druhú stranu si neviem predstaviť nikoho, kto by takto rozprával. A ani vizuálne toho film moc neponúka. Je to film na jedno pozretie, no neviem, či by ho človek pustil viackrát, alebo či by ho vôbec aspoň prvýkrát zaujal. Zvážte si a rozhodnite si sami. Hodnotenie: C- ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Extra přehlídka top nudy! Nevěřil bych, že mě filmek o 85ti minutách dokáže dostat do stavu, kdy si budu říkat "kolik ještě zbývá do konce?".... To se mi snad stalo prvně... Nicméně pan Elgort po velmi solidním Baby Drive padá opět do říše mého zapomnění a slečnu Moretz jsem snad ještě neviděl víc odpočatou... Ano, Chloe naprosto zbytečná a nevyužitá a je trochu na škodu, že holka s takovým patenciálem ztrácí talent v této kokotině... Zklamání! 35% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

teen indie detektivka?proč ne,v případě že by to byla zábava...není.Chápu,že ve chvíli kdy člověku zabijou kamaráda,tak se nemusí chovat úplně standardně,ale Elgortův Addison se chová absolutní většinu času jako totální idiot a je to právě on,kdo mi dokázal zkazit celý film,ačkoliv bych mu asi s klidem i lecos odpustil.Chloe Grace Moertz,která není moc vidět poslední dobou to nezachrání,protože je tu zoufale málo...40% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno podle knihy „The November Criminals“ od spisovatele Sama Munsona. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státě Rhode Island v USA. (BMW12)

Reklama

Reklama